HABER – Muammer SOYLU

Alanya’nın Konaklı Mahallesi’nde kısa bir süre önce Türk ve Dünya Turizmi Muhafazakar İslami Oteller arasında konaklama konseptliyle kapıları açan Algora Halal Hotel & Spa, müşteri talep ve beklentilerini zamanında karşılayarak kaliteli hizmet veriyor. 2020 yılının başında Alanya’da hizmete giren Algora Halal Hotel & Spa, alkolsüz her şey dahil aile otelidir. Misafirin rahatlığını önceleyen tasarıma sahip, 166 lüks oda ve suitlerde harika bir tatil deneyimi sunuyor.

BEREKETLİ SOFRA

Türkiye’nin En İyi Muhafazakar Oteller arasında yer alan Algora Halal Hotel & Spa, yiyecek ve içecekleri sağlıklı, hijyenik ve islami kurallara göre hazırlanırken, ‘Bereketli Sofra’ adı altında misafirlerine sundukları yemek ve içeceklerin kaliteli olduğu vurgusu yapılıyor. Algora Halal Hotel’de alkolsüz her şey dahil şeklinde, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar tüm yiyecek ve içecekleri sağlıklı, hijyenik ve islami kurallara göre konaklayanların önüne konuluyor.

HER KESİME ÖZEL HİZMET

Algora Halal Hotel & Spa’da hanımlara özel havuz, spa, sauna, hamam ve buhar odası, beylere özel ise havuz, spa, sauna, hamam ve buhar odası gibi hizmetleri ön planda tutuyor. Çocuklara özel kesimde ise oyun alanları, mini kulüp, çocuk havuzu ve aquapark hizmetleriyle göz kamaştırıyor.

DİNLENMEYİ BİR ADIM ÖTEYE GÖTÜRÜN

“Dinlenmeyi bir adım öteye götürün” sloganıyla Muhafazakar İslami Oteller arasında yer alan Algora Halal Hotel, “Kısacık süren tatilinizde gerçek bir dinlenme deneyimi yaşayın. Aynı anda 666 misafiri ağırlayabileceğimiz 166 adet aile dostu oda suitlerimiz ideal donanımlara sahiptir. Farklı boyutlarda oda süitlerimizden size en uygun olanını tasarladık. Dinlenmeyi bir adım öteye götürün” diyerek müşteri talep ve beklentilerine kaliteli hizmet veriyor.

ODALARDA DEĞİŞİK FARKLI SEÇENEKLER

Algora Halal Hotel; tam hayal ettiğiniz gibi, dinlenmeniz için ideal odalarla Beş ana oda altında hizmeti sunuyor.

Senior Suit; Dubleks Daire 154 m², 1 French, 2 Twin,  Köşe Takımı, 2 Banyo ve Mutfak. (4 kişi kalabiliyor)

Junior Suit;  1+1 Daire 65 m²,  Geniş Balkon, 1 French, 2 Twin ve 2 Banyo (4 kişi kalabiliyor)

Aile Odası;  1+1 Daire 74 m², 1 French, 3 Twin, 1 Banyo ve Geniş Balkon (5 kişi kalabiliyor)

Standart Oda; 2+ Konuk,  32-38 m²,  1 French, 1 French+1 Twin, 2 Twin, 3 Twin (Opsiyonel) ve 1 Banyo (2 kişi kalabiliyor)

Deluxe Suit; 7 Konuk, Dubleks Daire 140 m²,  1 French, 5 Twin,  2 Banyo ve 1 Tuvalet (extra) (7 kişi kalabiliyor)