HOTED’in kurucusu, Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, “Hiç şüphe yok ki, Anfaş Hotelequıpment, Türkiye’nin en büyük, en çok ziyaret edilen, dünya markalarını ve ülkemizin en iyilerini bir araya getiren fuar olma özelliğine sahip. Her yıl olduğu gibi HOTED ve tüm housekeeping (Kat hizmetleri) camiasının buluşma noktasında bir kez daha gururla camiamızı temsil etmeye hazırız.

“DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yeni, ” 33. Anfaş Hotelequipment 2023 Fuarı’nda, hem Alanya’mızı, hem de tüm kat hizmetleri camiasını temsilen, sektördeki çözüm ortaklarımızla 9. Housekeeping Olimpiyatları’mızda bir araya gelmenin onurunu ve gururunu yaşayacağız. Bilindiği üzere böylesine uluslararası büyük bir fuarda 14 yıldır Housekeepıng ve Alanya ismini yazdıran tek kuruluş olma özelliğine sahibiz. Her zaman olduğu gibi 9. HOTED Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları’mızı, çok değerli, çok kıymetli çözüm ortaklarımızın destek ve katkılarıyla gerçekleştiriyoruz. Değerli HOTED dostlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

DERECEYE GİRENLERE TATİL

Yeni, açıklamasına şöyle devam etti:

HOTED HOUSEKEEPING OLİMPİYATLARI’NA DAVET

Her zaman altını çizerek söylediğimiz gibi housekeeping camiası olarak, ülkemizin dört bir yanında aktif faaliyet gösteren housekeeping derneklerimizle birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde camiamız adına çalışmalarımıza en üst seviyeden devam ediyoruz. Yarışmalara yurtdışından gelen yarışmacılarımız başta olmak üzere, Türkiye genelindeki Housekeepıng derneklerimiz, otellerimizin kat hizmetleri ve özellikle turizm meslek okullarımızın katılmaları, ilgi göstermeleri sektörün geleceği adına bizleri son derece mutlu ediyor ve umutlandırıyor. Sektörün ve camiamızın tüm saygıdeğer mensuplarını standımıza davet ediyor ve bekliyoruz”