p>Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı kırsal alan ekipleri Alanya’nın farklı noktalarında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Arif Yeni gözetiminde Alanya KüçükHasbahçe Mahallesi Mezarlığı’nda genişletme çalışmaları başlatıldı. Eski Yayla Yolu’nun üst kısmında kalan bölgede ala genişletilmesi yapılıyor. Çalışmalar birkaç gün sürecek. Tepe Mahallesi mezarlığı yanında da namazgah olarak kullanılacak yeni bir yerin açım çalışmaları yapıldı. Mezarlık Müdürlüğü ekipleri de namazgahı kısa sürede yapacak. 
BAKIM VE ONARIM
Öte yandan Kırsal alan ekipleri Alanya’nın farklı mahallelerinde yol açım, genişletme, bakım onarım ve asfalta hazırlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mahallelerin yanısıra yaylalarda da kırsal alan ekipleri yolları sezona hazırlıyor. Karapınar Mahallesi’nden Uğrak, İmamlı ve Özvadi’yi Ermenek’e bağlayan Grup yolunda bakım ve onarım çalışmaları yapılırken,  yağmur nedeniyle bozulan  bozuk bölümlere  de büz konuldu. Çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki günlerde diğer mahallelere ait yaylaların yollarında da gerekli bakım ve onarım çalışmaları yapılacak. 
EKİPLER ÇALIŞIYOR
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, yaz sezonuna girilmesiyle birlikte kırsal alandaki çalışmalara ağırlık verdiklerini söyledi. Güney, “ Alanya’nın her noktasında büyükşehir ekipleri çalışıyor. Kırsal alan ekipleri de mahalle ve yayla yollarında bakım onarım, genişletme, yama ve asfalta hazırlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde asfalt çalışmalarına da başlayacağız “ dedi.