p>Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyaspor’a Avrupa’nın en iyi kamp tesislerinden birini kazandıracaklarını müjdeledi. Türel, Alanya Belediyesi’nden devraldıkları caddelerdeki parkomatların gelirlerini de Alanyaspor’a bırakacaklarını belirterek, “Her şey Alanyaspor’un geleceği için” dedi.
EN İDDİALI TESİS OLACAK
Alanya’yı ziyaret eden Başkan Menderes Türel, dolmuş sürücüleri ile bir araya geldi. Türel, toplantıda Alanyaspor’la ilgili müjdeler verdi.  Geçtiğimiz Salı günü Alanyaspor’u ziyaret ettiğini, yönetim ve futbolcularla bir araya geldiğini hatırlatan Başkan Türel, “Alanya stadının yanındaki 20 dönümlük bir ormanlık alan Alanyaspor’a kamp tesisi yapılmak üzere Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilmiş. Yönetim buraya kamp tesisi yapılmasını konusunu gündeme getirdi. Büyükşehir Belediyesi olarak derhal tahsisini isteyeceğiz. Alan tahsisi yapıldıktan sonra da nasıl Antalyaspor’a Avrupa’nın en iddialı kamp tesislerinden bir tanesini kazandırıyorsak, aynı şekilde Alanyaspor’a da Avrupa’nın en iddialı kamp tesisini sağlayacağız. Alanyaspor Süper Lig’e çıksa da sağlayacağız, çıkmasa da sağlayacağız” diye konuştu.
TAHSİS TALEBİNİ YAPTIK
Bu tesislerin Alanyaspor’un geleceği için olduğunu vurgulayan Türel, “Salı günü konu gündeme geldi tahsis yazısını hemen Çarşamba günü yazdık. Biz de işler hızlı çalışmazsanız netice alınmıyor. Tahsis talebini yaptık. Tahsis yapılınca inşallah hemen projesini hazırlayacağız  ve temelini hep birlikte atacağız” dedi. Alanyaspor’u play off’a kalma başarısından dolayı kutlayan Türel şunları söyledi: “Alanyaspor mucizevi bir başarıya imza attı. Kimse Alanyaspor, Samsun’da istenilen sonucu alamadı diye üzülmesin. Daha lige ilk çıktığı senesinde play off’a çıkma başarısı göstererek, Süper Lig kapısını aralaması her takıma nasip olmaz. Alanyaspor’u gönülden kutluyorum büyük iş başardı.”
HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ
Futbolda hakemin son düdüğü çalmadan maçın bitmediğini vurgulayan Türel, “Futbolda mucizeler her zaman vardır” dedi. En büyük arzusunun Antalyaspor ve Alanyaspor’un final oynaması olduğunu ifade eden Menderes Türel, “Final stresi yaşamayayım istiyorum. Benim desteğim Süper Lig için değil, Alanyaspor’un geleceği içindir” Yönetimin Alanyaspor’un antrenmanlara, yakın deplasmanlara gitmesi için bir otobüse ihtiyacı olduğunu kendisine ilettiğini anlatan Türel, otobüsü Büyükşehir Belediyesi olarak tahsis edeceklerini söyledi. Başkan Türel, Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Belediyesi’nden devraldığı caddelerde bulunan parkomatların gelirlerini de Alanyaspor’a bırakacaklarını belirterek, “Caddelerdeki parkomatların devri henüz bize yapılmadı. Devrini hemen yapıp gelirlerini Alanyaspor’a bırakacağız. Alanyaspor için ciddi bir kaynak olacak” dedi. Türel,  Alanyaspor’un iyi günde kötü günde yanında olduklarını belirterek, “Alanyaspor  her şeyin en iyisine layıktır. Her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.