p>Alanyasporun taraftarlarından Uğur Veysel Okşar, Samsunspor-Alanyaspor maçı sonrasında teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın açıklamasına tepki gösterdi. Okşar açıklamasında şunları söyledi. Alanya spor yarı finalin ilk ayağında talihsiz bir sonuç alarak ikinci maçı beklemeye başladı. Sezon başından beri yapılmayan defans hatalarının tamamı bir maçta yapıldı ve ortaya bu sonuç ortaya çıktı. Futbolda bu sonuçlar var ve bizler bu sonuçları hazmetmesini de biliriz. Kaldı ki son iki sezonda Alanya spor tarihinin en başarılı günlerini geçirmiştir. 
SAYGIYI HAKEDİYOR
Bir maç sonucuna bakarak takım hakkında konuşmak abesle iştigaldir. Her zaman söylediğimiz gibi bu Başkan, yönetim ve futbolcular saygıyı hakkediyor. Sadece bugün değil sezon boyunca buna vurgu yaptık. Bu arada eksikleri de söyledik. Bunları yaparken kıstasımız her zaman duruş gösterenlere ve kurumsallaşma yoluna gidenlere destek içindi. Bunları yaparken de hiçbir zaman saha sonuçlarına bakmadık. Bildiğimiz kesin olan şey bu camia demeçleriyle, duruşu ile, futbolcu kadrosu yapısı ile diğer takımlardan farklı olmasıydı. Bu sezon başında da düşer, tutunsa iyidir yorumlarından sonra play off maçlarına kalması tarihi bir başarıdır. 
TEKNİK DİREKTÖRÜNÜN MAÇ SONU AÇIKLAMASI
İlk maç beklenmeyen bir sonuçta almış olabilir ama yarış devam ederken teknik direktörün maç sonu açıklaması bu camianın duruşuna yakışmadı ve gereği yapılmalı. Savaş devam ederken eğer komutan askerlerine bu iş bitti, karşı nın savaşı kazanmasını canı gönülden istiyorum demesi o askerleri ne hale getirecek acaba? Sayın Kalparın bu açıklaması ne bu camiaya yakıştı nede taraftara yakıştı.Bu sonuçtan sonra inşaallah olurlar,canı gönülden istiyorum ne demek Sayın Kalpar... Dünden beri yorumları takip ediyorum, bazıları hoca ters yüz yapıyor diye yorumlamış. Bu camianın buna ihtiyacı yoktur. Alanya spor camiası tüm katmanları ile saygı duyulan bir takımdır. 
HOCAYI KENDİNDEN GEÇİRMİŞ
İkinci maç biter rakibe başarılar dilenir ama daha oynanmamışken futbolcuları motive etmek yerine bu sözleri kullanırsan o futbolcunun ruh halini düşünmek bile istemiyorum. Âmâ ben bu açıklamasını bekliyordum. Zira bu başarıyı Yönetimi, futbolcuları bir kenara bırakarak hocaya bağlayanlar, hocayı kendinden geçirmiş. Geldiği günden beri bir kez bile taraftara teşekkür etmeyen, yenildiği zaman üstü kapalı gönderme yapan kişiden farklı bir şeyde beklemiyordum. Bu kadar tecrübeli birisinden bu sözleri duymak bu camiaya yakışmadı. 
CENTİLMENLİKTE BİR SINIR VARDIR
Takım başarılı mı evet başarılıdır. Âmâ başarılı diye duruşumuzdan ödün verirsek o gün çöküşün başlangıcı olur. Centilmenlikte de bir sınır vardır. Rakibi tebrik et ama daha yarış bitmeden finale çıkacak takımı işaret edersen herkes sussa ben konuşurum. Bu açıklamayı bu şehir kaldırmaz. Ayrıca ben bu açıklamayı çentilmen bir açıklama olarak bakmıyorum. Bu açıklama Alanya’yı her koşulda zor durumda bırakacaktır. Her şeyi bir kenara bırak kendi camiasına ihanettir bu. BU yüzden gereği acilen yapılmalı. Alanya spor taraftarı her şeyi görüyor ve bu yönetimi ve takımı da alkışlayacaktır TEK isteğim hocanın bu açıklamasını gören futbolcuların pazartesi günü öldürmeyen acı güçlendirir sözünü yerine getirmeleridir.