p>Albimo Alanyaspor Kulübü Asbaşkanı Bilal Gömeç, "Şehir tepeden tırnağa kenetlenirse hayaller gerçek olabilir. Şehir olarak emeklerimizin karşılığını bu 20 günlük süreçte alabiliriz. Bizler buna çok inanıyoruz" dedi. 
KENTİN KADERİ DEĞİŞECEK
Albimo Alanyaspor Asbaşkanı Bilal Gömeç, lig sonunda Süper Lig'e yükselmeleri halinde kentin kaderinin değişeceğini söyledi. Hedefi tutturmaları halinde zoru başaran ve Süper Lig'deki tek ilçe takımı olacaklarını belirten Gömeç, "Şehir tepeden tırnağa kenetlenirse hayaller gerçek olabilir. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi sokaklarımızı yeniden turuncu yeşil bayraklarla donatalım. Alanya protokolu başta olmak üzere, şehrin tüm dinamikleri harekete geçmeli ve bu 20 günlük süreçte en büyük gündem Alanyaspor olmalı. Bizler yönetim kurulu olarak yaklaşık 1 yıldır müthiş bir efor sarf ederek kulübümüzün bu noktaya gelmesi için çaba gösteriyoruz. Şehir olarak emeklerimizin karşılığını bu 20 günlük süreçte alabiliriz. Bizler buna çok inanıyoruz" dedi. 
STADYUM DOLMALI
Asbaşkan Gömeç, "Şehir olarak Süper Lig'i ne kadar çok istediğimizi herkese göstermeliyiz. İlk olarak Cumartesi akşamı Oba Stadı'nda oynanacak Orduspor maçında herkes tribünlere gelmeli. Orduspor maçında hem galibiyete hem de averaj için iyi bir skora ihtiyacımız var. Sahada oynayan futbolcularımızı dakika ve skor ne olursa olsun 90 dakika desteklememiz gerekiyor. Taraftarın desteğinin ve gücünün ne kadar önemli olduğunu Samsunspor - Bucaspor maçında gördük. Bucaspor 3-1 mağlup iken taraftarının desteği ile maçı 6-3 kazanmasını bildi. Alanyaspor taraftarı bu dönemde takımdan iyi futboldan çok sonuç beklemeli ve sonuca endeksli tribün desteği vermeli. Takımımız da önce Orduspor'u sonra da Gaziantep Belediyespor'u mağlup edecek inanç ve güç mevcut" diye konuştu.