Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden, sarı lacivert renkli 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu'nun dört aylık Kulüp Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, “İstifa ettim” dedi. Erken saatlerde sosyal medya hesabından bir duyuru yayınlayan Kırbıyık, yaptığı açıklamada, “Gelecek yönetim gelemez. Resmi açıklamamı noterden yapmak gerekiyordu yapmayacağım” dedi.

KAFALAR KARIŞTI

Kırbıyık’ın Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanlığı’na seçilmesiyle birlikte başlayan tartışmalar giderek daha da fazla hareketlenirken, Tarsus İdman Yurdu (TİY) Spor 2021-2022 sezonu için şampiyonluk planları yapıldığı dönemde Başkan Karabıyık’ın zamansız çıkışı kafaları iyice karıştırdı.

KIRBIYIK NEREYE KOŞUYOR

28 milyon TL harcadığını, ancak verilen sözlerin yerine getirilmediğini ifade eden Kırbıyık, “Enkaz aldık, verilen sözlerin hiçbiri yerine gelmedi. Yalanlar dolanlar, evliyalar şehri Tarsus’a yakışmıyor. Yoruldum, üzüldüm ve kırıldım. Beni bezdirip, yıldırmak ardından istifa ettirmek istediler. Benim içki içerken resimlerimi, sabıkalarımı gözler önüne serdiler. Hepsine eyvallah dedik. Evet, istifa ediyorum. Fakat orada bir başkan var. Resmi açıklamamı noterden yapmayacağım orada hayalde olsa bir başkan var. Ben şuanda Tarsus İdman Yurdu’nu borçsuz harçsız bir düzene getirdim. Ya adam gibi sahip olacak biri gelecek veya o Tarsus İdman Yurdu bir belediyenin arka bahçesi, çöplüğü olmayacak” dedi.