Haber - Burak ÖZTUNÇ
Antalya Süper Amatör Lig’de (SAL) heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Ligin bitmesine iki hafta kala, küme düşme hattında nefes kesen bir mücadele yaşanıyor.

Temsilcilerimizden Kestelspor’un ligi haftalar öncesinden şampiyon bitirmesi ve Payallarspor'un da ligi orta sıralarda bitirmeyi garantilemesinin ardından; gözler Mahmutlarspor’a çevrilmişti. Beymelek ile küme düşmeme mücadelesi veren Mahmutlarspor, geçtiğimiz hafta Beymelek’e deplasmanda yenilerek, küme düşme hattına girmişti. Bu hafta ise işler yeniden değişti.

NEFES KESEN MAÇTA GÜLEN TARAF MAHMUTLAR

Bu hafta Alanya Milli Egemenlik Stadyumu'nda Payallarspor’u ağırlayan Mahmutlarspor, Sezgin Çil’in 22. dakika da attığı golle geriye düşse de maçı çevirmesini bildi. 39 ve 63. dakikalarda Emre Turan ile golü bulan mavi beyazlı ekip maçı 2-1 kazandı. Beymelek Belediyespor’un Finike deplasmanından 1 puan ile dönmesinin ardından ligde dutrum yeniden değişti ve Mahmutlarspor 1 puanla rakibinin üstüne geçti ve düşme hattından kurtuldu.

Önümüzdeki hafta Beymelek maç yapmayarak haftayı BAY geçecek, Mahmutlarspor ise Kınıkspor deplasmanına gidecek. Mahmutlarspor maçı kazandığı takdirde ligde kalmayı garantileyecek. Ancak diğer durumlarda ise sonuç son hafta belli olacak.

Ligin son haftasında temsilcimiz, ligin en zayıf ekibi olan ve henüz sıfır panı bulunan Erdem Gençlik karşısına çıkacak, Beymelek ise Payallarspor’u ağırlayacak.Ligde kalan son 2 hafta baz alındığında Mahmutlarspor'un ligde kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

GELECEK YIL 4 TAKIM OLACAK

Temsilcimiz Mahmutlarspor ligden düşmezse, gelecek yıl SAL’da 4 takımla olacağız. Mahmutlarspor ve Payallarspor’un yanı sıra bu sene 1. Amatör’den yükselen, Konaklıspor ve Türklerspor’da aynı ligde mücadele edecek.