Antalya Süper Amatör Lig (SAL) temsilcimiz Mahmutlarspor ligden düşmeme mücadelesine devam ediyor. Kötü bir sezon geçiren ve Başkan Yılmaz Bağışları’ın istifa ettiği Mahmutlarspor, hafta sonu oynanan karşılaşmada kritik bir galibiyet aldı. Alanya Milli Egemenlik Stadyumu’nda Finike Belediyespor’u 2-0 mağlup den temsilcimiz biraz olsun rahatladı.

Mavi beyazlı ekibimiz Mehmet Önder ve Necati Sipahi’nin golleri ile Finike ekibini mağlup ederek puanını 22’ye yükseltti. Ligde düşme hattının hemen üzerinde bulunan temsilcimiz, bir altındaki ekip olan Beymelek ile puan farkını da ikiye çıkarttı. Önümüzdeki hafta ise tarihi bir maç oynanacak ve Mahmutlarspor, Beymelek deplasmanında puan arayacak. Alınacak olan bir puan bile temsilcimizin ligde kalması için büyük bir avantaj olacak.

KESTELSPOR'DAN 10 GOLLÜ GALİBİYET

Bu arada aynı ligdeki bir diğer temsilcimiz Kestelspor, zayıf rakibi Erdem Gençlik ve Spor'a acımadı. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantileyen ve kupasını kaldıran Kestelspor, Erdem Gençlik ve Spor ağlarına tam 10 gol birden attı. Temsilcimiz adına golleri; Yalçın Akdoğan (2), Oğulcan Ahmet Erdul (3), Emrah Ekmekci (3), Erkan Sütçü (2) kaydetti.