p>Alanyaspor ve Adanaspor 25 şubat 2017 tarhinde çok zorlu bir şekilde karşı karşıya gelecekler. Özellik ligden düşme hattını yakından ilgilendiren bu maçta Adanasporlu tarafların oyunculara yoğun ilgi göstermeleri bekleniyor. Adanaspor deplasman tribünü fiyatlarının 10 Lira gibi az bi rakam olması ve Alanya içinde hayati bir maç olması sebebiyle iki takım tribünlerininde dolu olması bekleniyor.

\ \ \ \

Bahçeşehir Okulları Arenası’nın içinde ve çevresinde çıkacak olaylara karşı önlem almak için bugun Kaymakamlıkda bir istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya Toplantıya Alanya Kaymakamının izinde olması sebebiyle Alanya Kaymakamlığı görevini vekaleten sürdüren Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya başkanlık etti. Birim amirlerinin yanı sıra toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur gibi isimler de katıldı.

\ \ \ \

Toplantıda maç günü alınacak güvenlik, sağlık ve ulaşım tedbirleri masaya yatırıldı. Tüm kurumların konuyla ilgili görevlendirmesi yapıldı.

\ \