Cuma günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda Konyaspor ile Alanyaspor arasında oynanan mücadele sonucu temsilcimiz Alanyaspor sahadan 2- 0 yenik ayrılmıştı. Alanya'dan takımlarını desteklemeye giden Aytemiz Alanyaspor'un taraftarlarını taşıyan otobüslerin taşladığı vurgusu yapılarak, bir takım kişiler tarafından Alanyaspor ile Konyaspor camiasının arası açılmak istenmesine  Alanyaspor Şimşekler sözcüsü  Fatih Aslan izin vermedi. Aslan ''Konya deplasmanında  otobüsümüzün camı dahi kırılmadı'' şeklindeki açıklamasıyla bütün olumsuzlukları sonlandırdı. Şimşekler sözcüsü  Fatih Aslan konu ile yaptığı kamuoyuna duyuru şeklindeki açıklama şöyle oldu.

''Değerli Alanyaspor taraftarı dün oynanan maçtan sonra sanal alemde yazılıp çizilen bazı gereksiz açıklamalardan sonra basın açıklaması yapma gereği duydum.Şunu da belirteyim ki ; Bu açıklamadan sonra bana sağda solda dedikodu yapacak olanları da şimdiden tahmin edebiliyorum.

İki sene önce burada konyaspor maçında konyaspor taraftar otobüslerinin maç sonunda hemen hemen hepsinin camları kırılmıştı.Hatta hastanelik olanlar bile olmuştu.Aradan geçen zaman diliminde karşılıklı görüşmeler ve Alanyaspor 'umuzu ziyaret etmeler, yumaşamalar oldu.Dün oynanan maç esnasında ufak tefek atışmalar olsa da maç sonunda otobüslerimize münferit, bireysel provokatörler tarafından taş atılmıştır. Otobüsümüzün camı dahi kırılmamıştır.

Biz Alanyaspor taraftarı olarak bir kaç kişinin otobüsümüze münferit taş atmasını bütün konyaspor taraftarına mal edemeyiz. Kaldı ki bizler bize taş atana bile çiçek uzatmamız lazım.Geçmiş yıllara dayanır ki Alanyaspor taraftarı 'FAİRPLAY' ödülü almış taraftardır.

Taraftar ayırmaksızın benim için bütün Alanyaspor taraftarı BİRDİR. Deplasmanlarda özellikle her zaman o şehri en son ben terketmişimdir. Ama bazı arkadaşlar dün sanal alemde yönetimede serzenişte bulundu. Yönetim bu maçta taraftarın istediği sayıda otobüs ayarladı. Öğrenci arkadaşların biletlerini yüklediler.Kaldı ki oradan geçen takım otobüsü içerisin de yönetim olmaz ayrıca takım otobüsünün de orada durması zaten doğru olmaz.

Büyük Alanyaspor taraftarı bizler bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. Çünkü bizim mutlak galibiyetlere ve puanlara ihtiyacımız var. Kesinlikle ve kesinlikle bizler bu saat den sonra önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız Saygılarımla.''