Haber - Burak ÖZTUNÇ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta Alanya’yı temsil eden Kestelspor yükselen grafiğini sürdürüyor. Lige bir mağlubiyet ve bir beraberlikle kötü bir giriş yapan temsilcimiz, geçtiğimiz hafta Milli Egemenlik Stadyumu’nda aldığı galibiyetin ardından dün de ligin yenilgisiz lideri Sarayköyspor’u deplasmanda mağlup etti.

Sarayköy İlçe Stadı’nda oynanan maçta Kestelspor rakibini 1-2’lik skorla geçerek puanını 7’yer yükseltti ve ligde üçüncü sıraya yükseldi. Dünkü maça kadar 3 maçta 3 galibiyet alan Sarayköyspor ise 9 puanda kalarak ikinci sıraya geriledi.

PROTOKOL KRİZİ

Alanya ekiplerine her zaman zorluk çıkarak Sarayköyspor yöneticilerinden maç öncesi yine yapacaklarını yaptılar. Protokol tribününe girmek isteyen Kestelspor Başkanı Levent Uğur ve yöneticilerine zorluk çıkaran Sarayköylü yöneticiler, sadece başkan protokole girebilir dediler. Bunun üzerine yöneticilerini bırakmayan Levent Uğur bir süre süren tartışmalarına ardından deplasman tribününe giderek yöneticileri ile birlikte maçı buradan takip etti. Yapılan terbiyesizce tutuma ise sesiz kalan yöneticiler yakın çevrelerine “aynı muameleyi burada da görecekler” dediler.

HAYDAR HOCA LİDER OLDU

Aynı ligde Manavgat Belediyespor’u çalıştıran Alanyalı başarılı antrenör Haydar Durusoy’da liderliğe yükseldi. Bir dönem Kestelspor’u da çalıştıran başarılı teknik adamın takımı Manavgat Belediyespor 4 maçta 10 puan topladı. Sarayköyspor’un Kestelspor’a yenilmesi ile liderliğe Haydar Durusoy’un öğrencileri oturmuş oldu.