p>Samsunspor'un eski teknik direktörü şimdikinin Alanyaspor Teknik Direktörlüğü Hüseyin Kalpar maç sonunda yaptığı açıklama tepkiye neden oldu İşte Kalpar'ın açıklaması  "Böyle bir sonucu beklemiyordum. Golleri bireysel hatalardan yedik. Bir yıl boyunca bu kadar bireysel hata yapmamıştık, hepsini bir anda yaptık" dedi. 
BÖYLE SONUCU BEKLEMİYORDUK
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, PTT 1'inci Lig Play Off Yarı Final ilk maçta Samsunspor'a 5-1 yenildikleri için üzgün olduğunu söyledi. Futbolda bu tür skorların olduğunu kabul etmek  gerektiğini belirten Kalpar, "5-1 mağlup olduğumuz için çok üzgünüz. Böyle bir sonucu  beklemiyordum. Golleri bireysel hatalardan yedik. Bir yıl boyunca bu kadar bireysel hata  yapmamıştık, hepsini bir anda yaptık. Özellikle kalecime biraz daha fazla üzülüyorum. 5 gol  yiyecek bir kaleci değil. Bireysel hatalar sonucu 5 gol yedi" dedi. 
İYİ SONUÇ ALDILAR
Samsunspor'un Şampiyon olabilecek bir kadrosu olduğunu dile getiren Kalpar, "Maçta 3-0 geriye düştükten sonra golü bulsaydık sonuç biraz daha farklı olabilirdi. 5'inci golden sonra 2'nci golü de bulabilirdik. O bir gol bile 2'nci maç için daha fazla ümitli olabilirdik. İlk yarıda  Perovic'in güzel bir vuruşu vardı, gol olsaydı maçın gidişatı değişebilirdi. Samsunspor'u  galibiyetinden dolayı kutluyorum. Samsunspor günündeydi ve daha başarılıydı. Gerçekten iyi  bir sonuç aldılar" diye konuştu. 
SAMSUMDA BÜYÜK EMEKLERİM VAR
Bu eşleşmeden çıkacak takım şampiyon olabileceğini kaydeden Kalpar şöyle dedi: "Biz şu anda çok zor konumdayız. Tur atlamamız kolay değil. Bu sonuçtan sonra Samsunspor'un şampiyon olmasını isterim. Alanya'ya geçmiş olsun demek istiyorum. Bu sonucu hak edecek bir takım değildik. İnşallah rövanş maçını daha iyi geçiririz. Samsun'da çok büyük emeklerim var ve her zaman başarılı olmasını istiyorum ancak bizler profesyoneliz. Ekmek yediğimiz yerin başarılı olmasını istemek gayet doğal ve ben de onu istiyorum. Ancak bu maçın rövanşının da olduğunu unutmamak gerekiyor"