Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında İstanbulspor yarın saat 13.30’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde geride kalan haftalarda sarı-siyahlılar 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 mağlubiyetle aldığı 18 puanla 18. sırada yer alıyor. Turuncu-yeşilliler ise 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonucunda topladığı 25 puanla 10. sırada bulunuyor.

2. RANDEVU

İstanbulspor ile Alanyaspor, Süper Lig'de bugüne kadar 1 kez rakip oldu. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı müsabakadan İstanbulspor 1-0’lık skorla galip ayrılmıştı.

ABDULKADİR BİTİGEN DÜDÜK ÇALACAK

İstanbulspor - Alanyaspor maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ile Anıl Usta yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Neslihan Muratdağı olacak.

HAZIRLIK TAMAM

Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenman öncesi doğum günü olan Alanyasporlu futbolcu Erencan Yardımcı için kutlama yapıldı. Kutlamanın ardından Teknik Direktörü Francesco Farioli gözetiminde Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri’nde yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı. Antrenman taktik çalışmalarıyla sona erdi.