Fenerbahçe'de kritik Alanyaspor maçı öncesi eksik ve cezalı futbolcular ERsun Yanal'ı düşündürüyor. Alanyaspor maçı öncesi Fenerbahçe'de Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Roberto Soldado, Hasan Ali Kaldırım ve Oğuz Kağan Güçtekin'in cezası bulunuyor. Sakatlığı süren Moses, Erten ve Tolga Ciğerci bu maçta forma giyemeyecek isimler. Alanyaspor maçı öncesi forvette Roberto Soldado'nun cezalı olması ve Slimani'nin performansının yetersizliği nedeniyle kadroya girememesinin ardından Moses’de sakatlanmıştı. Ersun Yanal'ın Alanya deplasmanında nasıl bir ileri hattı ile çıkacağı merak konusu oldu. Ersun Yanal’ın Alanyaspor karşısında Andre Ayew’i forvet pozisyonunda oynatması bekleniyor. Yanal’ın bir diğer tercihi ise sakatlığını atlatan Frey.

Antrenmanın yıldız Frey oldu

Frey'in antrenmanlardaki istekli görüntüsü ve attığı goller Ersun Yanal'ı da mutlu etti. Frey'in Alanyaspor maçı öncesi hazır bir görüntü sergilemesi Ersun Yanal için Alanyaspor maçında alternatifin oluşmasını sağladı.

Sol bekte kim oynayacak?

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım'ın cezası nedeniyle forma giyemeyeceği maçta sol bekte kimin oynayacağı da merak ediliyor. Sarı lacivertlilerde bu pozisyon için İsmail Köybaşı, Mauricio Isla ve Dirar düşünülüyor. Moses'in sakatlanmasının ardından sol açıkta Valbuena'nın oynaması halinde bekte İsmail Köybaşı'nın oynama ihtimalinin daha yüksek olduğu ifade ediliyor. Bu bölge için Yanal'ın maç gününe kadar orta saha düzenine göre karar vermesi bekleniyor. Orta sahada ise Mehmet Ekici’nin cezası devam ediyor. Mehmet Topal ve Tolgay gibi isimler ise formsuz bir dönem geçiriyorlar.

Son kararı maç günü verecek olan Yanal’ın maç; Harun, Isla, Serdar, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Elif, Tolgay, Dirar, Valbuena, Ayew kadrosu ile çıkması bekleniyor.