Sabah Gazetesi’nin haberine göre Süper Lig'e verilen arada ismi Fenerbahçe ile anılan ve "Gitti, gidiyor, kaldı" denilen Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, sonunda ağzındaki baklayı çıkardı. Bir televizyon programına katılan Bulut, büyük bir takım çalıştırmaya hazır olduğunu açıkladı. Bulut'un iki gün önce Alanya'da kalıp Avrupa'da başarı getirecek bir takım oluşturmam istediğini açıklaması ise yalan oldu.

HER HOCANIN MUTLAKA HEDEFLERİ OLMALI

Turuncu yeşillilerin başarılı teknik patronu Erol Bulut, "Her zaman söyledim. Kendime ve ekibime güveniyorum. Verebileceğim şeylere güveniyorum. Her şeye, her anlamda hazırım. Kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Her hocanın bir hedefi olmalı. Benim de hayallerim ve hedeflerim var. Herkesin büyük bir takımı çalıştırma hayali vardır" dedi.

KENDİME ÇOK GÜVENİYORUM

Büyük takım çalıştırmaya hazır olduğunu vurgulayan Bulut, "Bir işe gelişmek, daha iyi olmak için başlıyorsunuz. Bir noktaya geldikten sonra da teklifler gelebiliyor. Ben kendime ve ekibime güveniyorum. Verebileceğim şeylere güveniyorum. Türkiye'de olsun, Avrupa'da olsun büyük takım çalıştırmaya da hazırız. İlerlemeye çalışıyoruz. Şu an herhangi bir teklif yok. Zaten benim tek amacım sezonu Alanyaspor ile tamamlamak. Sezon sonu sözleşmem bitiyor. Ondan sonra işler nasıl seyredecek ben de göremiyorum. Burası mı olacak, başka bir takım mı olacak hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

BASKI FAKTÖRÜ ÖNEMLİ

Her zaman kendime çok güvendiğini anlatan Erol Bulut sözlerine şöyle devam etti: "Malatyaspor'un teklifini de o yüzden kabul ettik. İlk sene ilk 10 içerisinde bitirdik, sonraki sene de Avrupa kupalarına gittik. Alanyaspor'da da iskelet bir kadro vardı. Birkaç transferle iyi yerlere gelebilirdik. Transferler de iyiydi ve sonuçtan memnunuz. Alanya deniz kenarında, çok güzel bir yer. Baskı yok. En önemli şeylerden bir tanesi de bu. Baskı faktörü çok önemli. Futbolcular burada olmaktan mutlu olunca, gerisi geliyor. Ben de futbolcularımdan memnunum."

20 NİSAN'DA İLK ANTRENMAN BAŞLIYOR

Herkesin isteğin ligin devam etmesi yönünde oluğunun altını çizen Bulut, "FIFA da bütün liglerin bitilmesini istiyor. Bizim şansımız; 8 maçımızın olması. 5-6 hafta içinde bitirebiliriz. Bir ihtimal seyircisiz de oynanabilir. İsteğimiz en kısa sürede başlamak. Umarım her şey normale dönünce lig başlangıcına göre çalışmalarımızı sürdürmeyi düşünüyoruz. Aslında şuan 2 haftalık izindeydik. 20 Nisan'da da antrenmanlarımıza yavaş yavaş başlayacağız. Kendi tesislerimizde küçük gruplar halinde top başı yapacağız" dedi.

SIMEONE İLE AYNI STİLDE OYNATIYORUZ

Sosyal medya kendisinin Diego Simeone ile çok kıyaslandığını ve takımlarının aynı tarzda oynattıklarının iddia edildiğini anlatan Bulut, "Bence aynı sistemde oynamıyoruz. Biz defans değil, hücum yapmaya çalışıyoruz. Zaten bu sene Alanyaspor'a baktığınızda bunu görebiliyorsunuz. Hem defans hem hücum yapmaya çalışıyoruz. Defans yapmak sadece kale önünde kalmak değildir. Gol pozisyonlarını değerlendirebilsek çok daha farklı bir noktada olabilirdik" diye konuştu.