p>Bölgesel Amatör kümede mücadele eden Kestel Belediyespor’un Hocası Haydar Durusoy şok bir kararla yönetim tarafından görevden alındı. Alanya’yı BAL liginde temsil etmek için büyük mücadele veren Kestel Belediyespor, Haydar Durusoy Hoca ile çıktığı son iki maçında bir beraberlik bir yenilgi aldı. Adete Kestelspor Yönetiminin hışmına uğrayan tecrübeli hoca Haydar Durusoy şok bir kararla görevden alındı.

\ \ \ \

ETİK OLMADI

\ \ \ \

Kestel Belediyespor’un Hocası  Haydar Durusoy’un görevinden alınması spor kamuoyunda şok etkisi yaparken, bazı spor çevreleri ise yapılan hoca değişikliğin son derece yanlış bir hareket olduğunu, Alanya’nın yetiştirdiği sevilen ve takdirle karşılanan Haydar Durusoy’un haberi basından öğrenmesinin rencide edici boyuta gittiği konuşuldu.

\ \ \ \

HAYDAR HOCA: “HABERSİZİM”

\ \ \ \

Alanya’da spor severler, tecrübeli Haydar Durusoy hocaya bu yapılan büyük bir haksızlık olarak değinirken görüşlerine başvurduğumuz Durusoy, “benim hiç bir şeyden haberim yok. Gelişmeleri basından takip ediyorum’’dedi.

\ \ \ \

YÖNETİMİN HABERİ YOK

\ \ \ \

Kestel Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Haydar Durusoy görevden alınmasını bir birinden haberlerinin olmadığını açıklarken,  ilerleyen saatlerde toplanan yönetim “Kestespor kulübünün yapmış olduğu yönetim kurulu toplantısında, Haydar Durusoy hoca ile görüşüldü. Karşılıklı anlaşılarak yolları ayırma kararı çıktı’’ şeklinde bir açıklama yapıldı.

\ \ \ \

“ÜZDÜĞÜMÜZ, KIRDIĞIMIZ OLDUYSA AFFOLA”

\ \ \ \

Kestelspor yönetimi tarafından işine son verilen Haydar Durusoy, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada; ‘’Sevgili arkadaşlarım, dostlarım bugün Kestelspor Başkan ve Yönetim kurulu görevimize son verdiklerini şahsıma tebliğ ettiler, canları sağolsun. Bugüne kadar yanımızda olan herkese verdikleri destekler için çok teşekkür ederim. Sezon başından beri çalıştığım yardımcı Hocalarım Hüseyin Ayhan ve Alper Şengün hocalara, idari menejer Serkan Altaş\\\\\\\'a, Masör Adil ve malzeme sorumlularımız Ferhat ile Kadir\\\\\\\'e, şoförümüz Ramazan\\\\\\\'a herşey için çok teşekkür ederim. Birlikte çalıştığım futbolcularıma emekleri için teşekkür ederim. 20 lig maçı  2. beraberlik, 1. Mağlubiyet ve 17. galibiyet, Klasman grubunu en yakın rakibinin 8. puan önünde namağlup lider bitirmek, durumun net ve açık özetidir. Bundan sonraki Kalan 6. maç sonunda inşallah hedefe ulaşırlar. Üzdüğümüz, kırdığımız olduysa affola. Allaha emanet olunuz. Selam ve dua ile sevgi ve saygılarımı sunarım

\ \