p>AK Parti Samsun milletvekili adayı Fuat Köktaş, Samsunsop'un Play-off maçları öncesi kampanya başlattıklarını, kendi adına 100 bin TL bağışta bulunduğunu belirterek, kampanya ile ilgili Samsun'daki herkesin destek vermesini istedi. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Hatta şehrin en önemli tanıtım aracı olduğunu hep vurguladık. Biz de bunu böyle düşündüğümüz için yönetim ayırmadan hep Samsunspor'un yanında olmaya gayret gösteren bir Samsunspor sevdalısıyız. Samsunspor 2003 yılından itibaren özellikle benim de yönetiminde yer aldığım dönemlerden itibaren çok sıkıntılı süreçleri yaşadı. Çok olumsuz günleri yaşadı ve zaman zaman Samsunspor yöneticileri, zaman zaman taraftar üzüldü. Zaman zaman da mutlu olduğumuz ve sevindiğimiz sezonlar olmuştur" diye konuştu.
KÖKTAŞ'TAN SAMSUNSPOR'A 100 BİN TL
Önemli bir maç öncesi Samsunspor için kampanya başlattıklarını ve kendi adına 100 bin TL yarın öğlene kadar vereceğini belirten Köktaş, "Önemli bir maç öncesindeyiz. 28 Mayıs tarihinde Play-off'un ilk maçını kendi sahamızda oynayacağız. Futbolcu kardeşlerimizin de emeklerini ve alın terlerini mutlaka karşılamamız lazım. Samsunspor bir üst kimliktir. Samsunspor'un iyi gününde, kötü gününde bunun yanında olmak Samsunsporlulukta bir anlam ifade eder. Bu şehirde bir güç ve enerji oluşturur. Ben buradan bir çağrıda bulunarak, önümüzdeki ilk maça 48 saat kadar bir süre kaldı. 48 saat kalan bu maçta Samsunspor taraftarlarını, Samsunlu iş adamlarımızı, şehirde yaşayan herkesi bu yükü kaldırmaya davet ediyorum" dedi.
SENA NUR ÇELİKTEN DOPİNG BEKLENİYOR
Edindiğimiz bilgilere göre Ak Partinin Alanya kökenli milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik'in şuana kadar Alanyaspor'a her hangi bir maddi destek vermediği öğrenildi. Alanyasporlu taraftarlar Samsunspor Ak Parti vekil adayı eğer 100 bin TL'yi Samsunspor'a bağışlıyorsa, aynı desteği bizim kendi vekil adayımız olan Sena hanımdan da bekliyoruz dedi.