p>Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor ile Antalyaspor Süper Lig’de 8. kez kozlarını paylaşacak. 
\ \ Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Antalyaspor mücadelenin hazırlıklarını tamamladı. Akdeniz temsilcisi ile Akhisar Belediyespor Süper Lig’de daha önce 7 kez birbirlerine rakip oldu.
\ \
\ \ Süper Lig’de 8. kez
\ \ Daha önce 7 kez karşı karşıya gelen kırmızı-beyazlılar ile Akigolar, Spor Toto Süper Lig’de 8. kez karşılaşacak. İki takım ilk kez 2012-2013 yılında Spor Toto Süper Lig’de birbirlerine rakip olurken, Manisa temsilcisi sahadan Uğur Demirok’un attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Antalyaspor, oynanan 7 maçta rakibine karşı 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor, birbirlerine rakip oldukları 7 maçı da Süper Lig’de oynadı.
\ \
\ \ En fazla 7 gol atıldı
\ \ İki takım arasında oynanan maçlarda en fazla 7 gol atıldı. Akigoların Süper Lig’e çıktığı sezonun ikinci yarısında Antalya’da oynanan ve 4-3 Antalyaspor’un üstünlüğü ile sona eren maçta atılan 7 gol en fazla gol atılan maç olarak kayıtlara geçti. Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor oynanan toplam 7 maçta 2’şer kez 0-0 ve 1-0’lık skorlarla sahadan ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar ile Akigoların maçlarında birer kez 2-1, 2-2 ve 4-3’lük skorlar alındı.
\ \ Antalyaspor ile yeşil-siyahlı ekip arasında oynanan 7 maçta iki takım da birbirlerine toplamda 8 gol atma başarısı yakaladı.
\ \
\ \ Yekta sakat, Motta ülkesinde
\ \ Antalyaspor’da zorlu Akhisar Belediyespor’a karşı Kardemir Karabükspor maçının ilk dakikalarında adalesinden sakatlanan Yekta Kurtuluş ve ailevi nedenlerden dolayı Teknik Direktör Rıza Çalımbay’dan izinli olarak ülkesi Brezilya’da bulunan Ramon Motta forma giyemeyecek.
\ \
\ \ 3 oyuncu cezasını tamamladı
\ \ Antalyaspor’da, Konyaspor maçında gördükleri kartlarla Karabükspor maçında cezalı duruma düşen Danilo, Chico ve Charles Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın görev vermesi halinde Akhisar Belediyespor deplasmanında takımdaki yerlerini alabilecekler.
\ \
\ \ 6 oyuncu ceza sınırında
\ \ Antalyaspor’un Akhisar Belediyespor maçı öncesinde 6 oyuncusu sarı kart sınırında bulunuyor. Kırmızı-beyazlı takımda Zeki Yıldırım, Sakıp Aytaç, Samuel Eto’o, Deniz Kadah, Chico ve Yekta Kurtuluş Akigolarla oynanacak maçta kart görmeleri halinde 23. haftada Antalya’da oynanacak Galatasaray maçında cezalı duruma düşecekler. 
\ \
\ \ Muhtemel 11
\ \ Akhisar Belediyespor - Antalyaspor mücadelesi yarın saat 16.00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak. Kırmızı-beyazlıların mücadeleye şu 11 ile çıkması bekleniyor:
\ \ \\\\\\\"Fornezzi, Celustka, Salih Dursun, Chico, Sakıp Aytaç, Danilo, Charles, Zeki Yıldırım, M’billa, Deniz Kadah ve Eto’o.\\\\\\\"

\ \