p>Osmanlıspor 64 golle en golcü takım, Ayite ise en golcü futbolcu oldu. PTT 1. Lig'de 2014-2015 sezonunda 64 gol kaydeden Osmanlıspor en golcü takım oldu. Ligde 306 maçta toplam 829 gol atılırken, maç başına gol ortalaması 2,71, hafta başına düşen gol sayısı da 24,4 olarak gerçekleşti. Osmanlıspor attığı 64 golle en golcü takım unvanını aldı. Küme düşen Orduspor ise 19 golle en az gol atan ekip olarak dikkat çekti. Osmanlıspor'u 61 golle Kayserispor, 60 golle Altınordu ve 57 golle Adana Demirspor takip etti.

GOL KRALI FOLLY AYİTE

Sezonu 19 golle tamamlayan Albimo Alanyaspor'dan Jonathan Serge Folly Ayite, "Gol Krallığı" yarışını ilk sırada tamamladı. Ayite'yi 16'şar golle Boluspor'dan Aleksandar Prijovic ile Kayserispor'dan Mert Nobre, 15'er golle Altınordulu Göksu Türkdoğan, Antalyasporlu Lamine Diarra, Osmanlıspor'dan Muhammet Reis ve Adanaspor'dan Tiago izledi.
PENALTI GOLLERİ
Ligdeki 829 golün 612'si ayakla, 123'ü kafayla, 77'si penaltıdan atılırken, 17 kez futbolcular topu kendi ağlarına gönderdi. Penaltı atışından en fazla gol bulan takım Osmanlıspor (10) olurken, bu ekibi Elazığspor (8), Altınordu (6), Albimo Alanyaspor, Bucaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (5), Adana Demirspor, Adanaspor, Denizlispor, Karşıyaka, Kayserispor (4), Antalyaspor, Giresunspor, Manisaspor, Samsunspor, Şanlıurfaspor (3), Boluspor (2) ve Orduspor (1) takip etti.
KALEYİ ŞAŞIRANLAR
Toplam 14 oyuncunun kendi kalesine gol atma şanssızlığı yaşadığı ligde, Karşıyakalı oyuncular 3 kez kendi ağlarını havalandırdı. Bolusporlu Serkan Yalçın, Giresunspor'dan Cihan Can ve Şanlıurfasporlu Hakan Arslan 2'şer kez kendi kalelerine gol attılar. Ligde kendi kalesine gol atanlar şöyle: Umut Gündoğan (Adana Demirspor), Serkan Yalçın (2) (Boluspor), Hüseyin Tokmak (Bucaspor), Bilica, Murat Sözgelmez (Elazığspor), Cihan Can (2) (Giresunspor), Cenk Güvenç, Rıdvan Şimşek, Mehmet Yiğit (Karşıyaka), Ümit Yasin Arslan, Canberk Dilaver (Manisaspor), Asım Can Çaykıran (Orduspor) Ercan Yazıcı (Samsunspor), Hakan Arslan (2) (Şanlıurfaspor)