Aytemiz Alanyaspor teknik direktör Mesut Bakkal ile bir yıllık sözleşme yeniledi. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 'Daha önce biliyorsunuz Mesut Bakkal hocamız ile Ankara'ya gittiğimizde prensip anlaşmasına varmıştık. Bugün de resmi imza törenini yapıyoruz. Hocamıza ve camiamıza hayırlı olsun. Biz hocamızdan memnunuz, inşallah o da bizden memnundur. 2018-2019 sezonunda kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeni sezonda Aytemiz Alanyasporumuz hak ettiği yerlere gelecektir. Camiamıza tekrar hayırlı olsun' dedi.

'BULUNDUĞUN YERDE MUTLU VE HUZURLU OLMAK BAŞARIYI GETİRİYOR'

Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde yapılan törende imzanın atılmasının ardından Teknik Direktör Mesut Bakkal, ‘Öncelikle başkanıma ve yönetime çok teşekkür ediyorum. Çok sevdiğim bir camia, alıştığım bir camia. Burada olmaktan dolayı hakikaten çok mutluyum. Tekrar çalışmak, tekrar büyük başarılara imza atmak ve bu takımı daha yukarılara çekmek en büyük isteğim. Tekrar bu takımda çalışmayı ve daha iyi yerlerde olmayı, inşallah hep beraber olmak en büyük arzularımdan bir tanesi. Kızım dedi ki; 'Baba Alanya'da inanılmaz bir enerji var. Bunu bende anlıyorum' dedi. Hakikaten mutlu olmak, bulunduğun yerde mutlu ve huzurlu olmak başarıyı getiriyor. İnşallah hep beraber geçen seneki sıkıntıları çekmeden rahat bir ortam ve rahat bir lig geçirmek en büyük dileğim. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Hem camiaya, hem bana, hem de Alanyaspor camiasına, taraftarlarına tekrar hayırlı olsun. İnşallah hep beraber iyi bir sezon geçiririz. Teşekkür ediyorum. diye konuştu.

‘GERÇEĞİ YANSITMAYAN HABERLERE AYIRACAK VAKTİMİZ YOK’

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da transfer süreci ile ilgili değerlendirme yaparken, ‘Transfer çalışmaları kolay olmuyor. Tabiki düşündüğümüz, planımızda olan futbolcular var ama henüz netleşen bir şey yok. Netleştiği zaman zaten ilk sizlerle paylaşacağız. Ulusal basında ve her yerde yazılan çok fazla şey var. Tabi doğal. Bu mevsimde transferin olma dönemi, hareketlilik dönemi. Tabi her haber doğru çıkacak diye bir şey yok. Gerçeği yansıtmayan çok haber çıkıyor. Bizim bunlara ayıracak vaktimiz de zamanımız da yok. Çünkü normal, bunlar olağan şeyler. Şuanda transfer ettiğimiz bir futbolcu yok. Bugün en büyük transferimiz, Mesut Bakkal hocamız. Futbolcularla alakalı da, hocamızın da bilgisi doğrultusunda transfer komitemiz belirli futbolcularla görüşmesini sürdürüyor. İnşallah netleşince sizlerle yine imza töreninde paylaşacağız’ dedi.