Dün akşam gerçekleşen saldırıda Aytemiz Alanyaspor takım otobüsünün sağ yanındaki ön camını kıran taş, yardımcı antrenör Mehmet Yozgatlı ve kaleci antrenörü Murat Erdeğer’i boynundan yaralamıştı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olayı hafif sıyrıklarla atlatan antrenörlere ilk müdahaleyi otobüste bulunan sağlık ekibi yapmış olayın ardından polis soruşturma başlatırken otobüsü yaklaşık 20 dakika sonra olay yerinden ayrılarak Alanya'ya hareket etmişti.

DOSTLUK YEMEĞİ FAYDA ETMEDİ

Dün Aytemiz Alanyaspor ve Fraport TAV Antalyaspor’un taraftar grubu liderleri dostluk yemeğinde bir araya gelmiş, Yemekte Fraport TAV Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçı öncesi dostluk mesajları verilmişti. Düzenlenen saldırı sonrası dostluk yemeğinin de etkili olmadığı gözlemlendi.

GERGİNLİK YARATILMAYA ÇALIŞILIYOR

Alanyaspor otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından bir değerlendirme yapan Ak Parti Alanya Belediyesi Meclis Üyesi, Meclis Grup Sözcüsü ve Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş, "Alanyaspor otobüsüne yapılan saldırıyı en basit tabiriyle lanetliyorum..

Bu yapılan saldırıyı Antalyaspor taraftarı yapmış olamaz.. Güvenlik güçlerimiz bu kişiyi bulup ilişkilerini, telefon trafiğini arkasındaki elleri ortaya çıkarmalıdır.. Burnumuza pis kokular geliyor.. Alanya - Antalya gerginliği özellikle ısıtılıyor.. Alanyaspor taraftarımız sakin olmalı.. Suçlular bulunacaktır.. Yaralılarımıza ve Alanyaspor'umuza geçmiş olsun diliyorum.." dedi.