p>Alanya Belediyespor, lig hazırlıklarına başladı. Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Lig de mücadele edecek olan Alanya Belediyespor sezona merhaba dedi.
ÇOK İYİ TRANSFERLER
Kırmızı beyazlılar, sezonun ilk çalışmasını Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Genç ve tecrübeli kadrosuyla sezona başlayan ekibe Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken eşlik etti. Açılışta konuşma yapan Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken; “ Alanya Belediyespor Kulübü bayan takımımız sezon hazırlıklarına başladı. 5 tane çok iyi transferlerimiz oldu. Bunlardan bir tanesi de Amerikalı oyuncu Porsha Harris. Bu sene hedefimiz üst sıralara oynamak. Biliyorsunuz birinci lig de mücadele ediyoruz, bu yıl toplam 12 takım var. İnşallah güzel bir sezon geçer.”dedi.
İYİ BİR SEZON DİLEĞİ
Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Taylan Yerlikaya “ Biz sezon hazırlıklarına 17 Ağustos pazartesi günü başlamıştık. Milli takımda bulunan Manolya Kurtulmuş ve aramıza yeni katılan yabancı transferimiz Porsha Harris ile tam kadro antrenmanlarımıza başladık. Ayın 27 sinde kura çekimi olacak. Kura çekiminden sonrada Ağustos’un 28’i gibi Federasyon Kupası oynayacağız, bunun kurası da 27’sinde çekilecek. Onun dışında ligimiz de 16 Eylül’de başlıyor. İnşallah sakatlık olmadan iyi bir sezon olur.” dedi.