Alanya Belediyespor kendi bünyesinde ve bölgedeki futbol takımlarına futbolcu yetiştirmek amacıyla futbol altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Alanya Belediyespor spor altyapısında U11-U12-U13- U14-U15-U16-U17, 1. Amatör küme, Tosmur Belediyespor U11, U12, U13, U14, ve U15 futbol takımları ve 300 lisanslı sporcu bulunuyor. 

"ALTYAPIDA BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR"

Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, çocukların

yeteneklerine ve fizik yapılarına göre düzenlenen gruplarda eğitildiğini söyledi.

Amaçlarının yetenekli futbolcuları keşfedip spor dünyasına kazandırmak olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Göreve geldiğimiz günden bu yana altyapıya hep önem verdik. Altyapıda büyük hedeflerimiz var. Sporun diğer dallarında istediği başarıyı elde eden belediyespor, altyapıda da futbolcu yetiştirmeye çalışıyor. Altyapıda yetenekli bulunan çocuklarımızı bir üst lig’lere gönderiyoruz.

Çocuklarının futbol konusunda yetenekli olduğuna inanan aileler, çocukları için en doğru adres Alanya Belediyespor olduğuna emin olabilirler. “

ALTINORDU’YA FUTBOLCU VERDİK

Alanya Belediyespor bu sezon alt yapısında yetiştirdiği Ege Berke Çevik’i Türkiye’nin en iyi altyapısına sahip PTT 1. Lig takımlarından Altınorduspor’a, 2004-2005 yaş grubundan yaklaşık 10 sporcuyu da Aytemiz Alanyaspor’a transfer etti.