Süper Lig devre arasının ardından bugün ikinci yarının ilk maçlarıyla start aldı. 18’inci hafta maçlarında, temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor da İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan maçın hakemliğini Yaşar Kemal Uğurlu yaptı.

Kasımpaşa, 2-1 geriden geldiği maçı ikinci yarı bulduğu 2 golle 3-2'ye taşıyor ve 3 puanı hanesine yazıyor.

Rakip Kasımpaşaspor karşılaşmaya   Ramazan, Omeruo, Sadiku, Hassan, Pavelka, Eduok, Youssef, Romana, Mensah, Veysel ve Popov ile çıkacak. Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor Haydar, Gassama, Welinton, Tzavellas, N'Sakala, Fofana, Sackey, Emre Akbaba, Efecan, Fernandes M'Billa 11 ile çıktı.

Maçtan Dakikalar

90' Hakem Yaşar Kemal Uğurlu maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Kasımpaşa, 2-1 geriden geldiği maçı ikinci yarı bulduğu 2 golle 3-2'ye taşıyor ve 3 puanı hanesine yazıyor.

90'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Markus Neumayr bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

90' Markus Neumayr'ın uzun pasıyla topla buluşan Samuel Eduok ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu kaleci Haydar Yılmaz kornere tokatlıyor.

90' Ceza sahası dışı sağ çaprazda kısa pasla topla buluşan Markus Neumayr kaleye sert bir şut çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

90' Maçın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

90' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Markus Neumayr ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direğe yakın bölgede topa hareketlenen Loret Sadiku vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan farklı şekilde dışarı çıkıyor.

89'Mbaye Diagne gol sevincini abarttığı gerekçesiyle sarı kart ile cezalandırılıyor.

88'Golün pasını veren oyuncu Markus Neumayr oluyor.

88'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Markus Neumayr ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas önünde topa hareketlenen Mbaye Diagne kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Kasımpaşa, Mbaye Diagne'nin golüyle skoru 3-2'ye taşıyor.

85'Kasımpaşa üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. David Pavelka çıkıyor ve yerini Mbaye Diagne'ye bırakıyor.

84' Ceza sahası yayı önünde kısa pasla topla buluşan Samuel Eduok kaleye şutunu çekiyor. Bu top kaleci Haydar Yılmaz'ın kontrolünde kalıyor.

82'RedMamadou Fofana, sol kanatta Veysel Sarı'ya yaptığı sert müdahale sonrasında direkt kırmızı kartla oyundan atılıyor.

80' Welinton Silva'nın yaptığı hatayla ceza sahası içinde topla buluşan Trezeguet bekletmeden kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu kaleci Haydar Yılmaz açıyı kapatarak topun ağlara gitmesini engelliyor.

79' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Lamine Gassama ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen sağında topla buluşan Efecan Karaca kaleye bekletmeden şutunu çekiyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

76'Kasımpaşa ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Bernard Mensah çıkıyor ve yerini Markus Neumayr'a bırakıyor.

75'Fabrice N'Sakala, Trezeguet'i sert müdahaleyle yerde bırakıyor ve atağı kestiği gerekçesiyle sarı kart ile cezalandırılıyor.

73'Aytemiz Alanyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Chisamba Lungu çıkıyor ve yerini Taha Yalçıner'e bırakıyor.

71'Golün pasını veren oyuncu David Pavelka oluyor.

71'Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen David Pavelka kısa pasını ceza sahası içindeki Samuel Eduok'a gönderiyor. Samuel Eduok topu soluna çekiyor ve penaltı noktasının hemen gerisinden kaleye şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Kasımpaşa, Samuel Eduok'un golüyle 2-2'lik beraberliği yakalıyor.

70' Sağ kanatta topla ilerleyen Strahil Popov ceza sahası içindeki Samuel Eduok'a pasını gönderiyor. Altıpasın hemen önünden Samuel Eduok sert bir şut çekiyor. Bu top ön direğe çarpıp ceza sahası dışına çıkıyor.

69'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu top kaleci Haydar Yılmaz'ın kontrolünde kalıyor.

68' Sağ kanattan Strahil Popov'un taşıdığı topla buluşan Samuel Eduok ceza sahası içinde topa dokunuyor ancak bu topu kaleci Haydar Yılmaz kontrol ediyor.

66'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu top takım arkadaşından geri dönüyor.

65'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu araya giren kademe oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

64' Sağ kanattan aldığı kısa pasla topla buluşan Emre Akbaba kaleye uzak noktadan şutunu çekiyor. Bu top üstten dışarı çıkıyor.

63' Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Junior Fernandes kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top barajdan geri dönüyor.

60'Kasımpaşa ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. John Murillo çıkıyor ve yerini İlhan Depe'ye bırakıyor.

58'Sol kanatta atılan kısa pasa hareketlenen Samuel Eduok ofsaytta kalıyor.

57' Orta alana yakın bölgede kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu araya giren savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

55' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Trezeguet ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen yanında topa hareketlenen Veysel Sarı kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

54' Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Fabrice N'Sakala ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

50'Atılan uzun topa hareketlenen Chisamba Lungu sol kanatta ofsaytta kalıyor.

50'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kaleci Haydar Yılmaz kontrol ediyor.

46' Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Aytemiz Alanyaspor ikinci yarıya başlayan taraf oluyor.

Recep Tayyip Erdogan stadyumunda maçın ilk yarısı sona erdi.

45+3'Gol! Emre Akbaba penaltı atışıyla takımını öne geçirdi. 1-2.

45+2'Kasımpaşa takımında sarı kart gören oyuncu Siam Ben Youssef. 

45+2'Maçın hakemi Yasar Kemal Ugurlu düdüğünü çalıyor ve maçı durduruyor. Penaltıı! Recep Tayyip Erdogan Stadium stadyumunda penaltıyı kullanacak taraf Alanyaspor.

45' İlk yarının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

45'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emre Akbaba ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmiyor. Topu takip eden savunma oyuncuları bu topu kendi yarı sahalarından uzaklaştırıyor.

44' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Emre Akbaba ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top Kenneth Omeruo'dan sekip kornere gidiyor.

43'Kenneth Omeruo, Emre Akbaba'ya arkadan yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

42'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direğe yakın bölgede topa hareketlenen David Pavelka bu topu dışarı gönderiyor.

41'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

40'Sol kanattan atılan kısa pasa hareketlenen Loret Sadiku ofsaytta kalıyor.

35'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

34'Sol kanatta topla buluşan Veysel Sarı ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top Efecan Karaca'ya çarpıp kornere gidiyor.

33' Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Fabrice N'Sakala ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

30' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Strahil Popov ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

28' Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Efecan Karaca ceza sahası içine topu dolduruyor. Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla Mamadou Fofana buluşuyor. Kaleyi cepheden gören noktadan Mamadou Fofana kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

22' Golün pasını veren oyuncu Strahil Popov oluyor.

22' Sağ kanattan gelişen atakta David Pavelka'nın pasıyla topla buluşan Strahil Popov ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas içinde topa hareketlenen Samuel Eduok kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Kasımpaşa, Samuel Eduok'un golüyle 1-1'lik beraberliği yakalıyor.

22' Oyuncu Değişikliği Serges Flavier Mbilla Etame Chisamba Lungu

20' Biraz önce hava topu mücadelesinde sakatlanan Mbilla bir kez daha sakatlandı ve kenara doğru hareketlendi. Golcü oyuncu maça devam edemeyecek.

19' Kasımpaşa rakip kalede etkili olmakta zorlanıyor. Alanyaspor savunması şu ana kadar hata yapmadı.

18' Alanyasporlu Mbilla hafif bir sakatlık geçirdi ve kenara geldi ancak oyuna devam edebilecek.

16' Efecan Karaca bu sezon ligdeki ikinci golünü kaydetti.

15'Alanyaspor golü buldu. Sağ kanattan ceza sahasına giren ve orta yapmak için hazırlanan Efecan, bir anda topu doğrudan kaleye gönderdi ve kaleci Ramazan'ın üstünden nefis bir gole imzasını attı. Alanyaspor deplasmanda 1-0 önde!

14' Mensah'ın kullandığı serbest vuruşta içeri gönderdiği ortayı savunma kafayla karşıladı.

12' Kasımpaşa, kaleyi cepheden gören orta mesafeli bir noktadan serbest vuruş kazandıç

11' Alanyaspor hücumunda Efecan sağ kanatta rakibinden topu çalıp ortayı içeri gönderdi ancak savunmada Sadiku karşıladı.

10' Alanyaspor'un en büyük silahı olan Vagner Love, cezası nedeniyle bu maçta forma giyemiyor.

8' Kasımpaşa'da Mensah sol kanattan rakiplerini geçip hızla çizgiye hareketlendi ancak Gassama onun dengesini bozdu ve top auta gitti.

7' Kasımpaşa kendi yarı alanında paslaşırken Veysel'in pasında top kısa düştü ve Emre Akbaba araya girmek istedi ancak savunma önce davrandı.

6' Emre Akbaba'nın orta alanda kaptığı topta Veysel onu çekti ve atak faulle sonuçlandı.

5' Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takım da kontrollü oynamaya dikkat ediyor.

3' Alanyaspor'da Emre Akbaba sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Savunmanın uzaklaştırdığı topun ardından Sackey ceza sahası dışından şutunu çekti ancak top auta gitti.

2' Kasımpaşa'nın sol kanattan gelişen atağında Trezeguet'nin gönderdiği ara pasını Alanyaspor savunmasında Gassama yatarak kesti.

1' Karşılaşmada ilk düdük çaldı ve maç başladı.