p>Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, Serik Seçim Ofisi açılışına katıldı. MHP Serik İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz ve partililerin karşıladığı Uyar'a İlçe Başkanı Hilmi Er ve partililer eşlik etti. Mehteran Takımı'nın gösterisi ile başlayan programa diğer adaylar Mehmet Günal, Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, Tolga Alıcı, Cengizhan Gököz ve İl Başkanı Ali Adnan Kaya da katıldı. 
VATANDAŞLARIN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILAŞTI
Alanya'da olduğu gibi Serik'te de iyi tanınan Uyar, burada da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Uyar, Serik ile olan bağlarını anlattı. Alanya'da içinde bulunduğu siyasi faaliyetler üzerine konuşan Uyar, 30 Mart yerel seçimlerinde kazanılan zaferi hatırlatarak "Oyumuzu 61 bine çıkardık ve Alanya Kalesi'nde üç hilali dalgalandırdık" dedi. Büyük alkış ve tezahüratlarla konuşmasına devam eden Uyar, "Vekil olma ya da olamama diye bir derdim yok.TBMM'de o hesap gününde orada olmak gibi bir amacım var. İlçe başkanlığım sırasında 'Bir Yörük çocuğunu ilçe başkanı yaptık da beceremedi, hakkından gelemedi' diyecekler diye çok korktum. Gecemi gündüzüme katarak en iyisini yapmaya çalıştım. Ve Alanya'da destan yazan ekibin başında oldum ve başardım Allah'a şükür. Şimdi vekil olacağız. Eğer gidersem ve Torosların sesini çok gür bir şekilde Ankara'da seslendiremezsem ondan korkarım. İnşallah sizlerin desteği ile oraya gideceğim ve 700 yıldır yeterince sahip çıkılamayan sözü dinlenilmeyen Toroslara hak ettiği hizmeti getireceğim. Derdi, tasası, ıstırabı dinlenilmeyen Torosların sözcüsü olacağım." diye konuştu. 

KÖSEYİ ELEŞTİRDİ
AKP'li adayların sözlerini de eleştiren Uyar, AKP'li Mustafa Köse'nin 'Yaptıklarımızı hayal bile edilmezdi' sözüne atıfta bulunarak "Bir gün birilerinin geleceği Güneydoğumuzun bir kısmını bölücü teröre teslim edeceği aklımıza gelmezdi. Oluk oluk Müslüman kanı akıtılacak ve bunu ülkeyi yönetsin diye seçilenlerin Hristiyan Avrupa ve ABD ile birlikte yapacağı aklımıza gelmezdi. İşte Ankara'ya göndereceğimiz Genel Başkanımız ve vekillerimiz ile hesabını soracağız. İnşallah Kaş'tan Gazipaşa'ya Akdeniz'den Torosların zirvesine kadar Yörükler ayağa kalkacak. Bir dip dalgası oluşturacak, bir halk hareketi oluşturacak. İnşallah Türkiye'yi altın tepsinin içinde birilerine peşkeş çekenlerden hesap soracak ve siz destek verirseniz ben de onlardan biri olacağım" dedi. Eski bakan Lütfi Elvan'ın Gazipaşa'da sarf ettiği 'Torosların bu yüzünün öteki yüzünden öğreneceği çok şey var' sözünü de eleştiren Uyar, "Torosların bu yakasını küçümseyen o iktidarın mensubuna Toroslar gereken dersi verecek" diye konuştu.