Türkiye Gazeteciler Federasyonu 10.Olağan Genel Kurulunu Alanya’da gerçekleştirdi. Tek listeyle yapılan seçimde başkanlığa oybirliği ile mevcut genel başkan Yılmaz Karaca yeniden seçildi. Konyalı gazeteci Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Kemal Soylu da Onur Kurulu'nda yer aldı.

Bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de özellikle Anadolu basınının sorunlarının çözümü için çalışacaklarını dile getiren TGF Genel Başkanı ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karaca, "TGF büyüyerek ve güçlenerek yoluna devam ediyor. Üyelerimiz ve meslektaşlarımız ile birlikte dimdik ayaktayız. Şimdi sorumluluğum daha da arttı. Güveninize layık olmak için ekibimle daha fazla çalışacağız" dedi.

Türkiye ve Türk devletlerinden 70 cemiyetten 200 federasyon delegesi ile belirlenen Yılmaz Karaca Başkanlığı'ndaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Cafer Esendemir, Bayram Ekici, Semra Şener, Sezai Matur, Cemal İncesoyluer, Rüstem Kayatepe, Derya Akbıyık, Levent Altun, İbrahim Akkaya, Mehmet Mücahit Ceylan, Süleyman Akbulut, Reşat Akar, İlker Ülker, Mehmet Aydın, Ercihan Çakmak.