p>Çalışmalarına gece gündüz ara vermeden devam eden MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, Alanya Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretinin ardından Elikesik'te halk toplantısı düzenledi.  10 saat aralıksız yürüyerek sanayide ziyaretlerde bulunan Uyar, Elikesik'teki akşam programının ardından seçim ofisine geçti. Burada kendisini bekleyen partililere hitap etti. Kendisi bekleyen yüzlerce partili tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Uyar, 30 Mart'ta olduğu gibi 7 Haziran'da da Alanya'da birinci olacaklarını ve oylarını daha da artıracaklarını ifade etti.  7 Haziran'da yapılacak seçimin çok önemli olduğunu belirten Uyar, "Seçimden sonra mührü eline alacak olanlar ve yapacakları icraatlar önemli. Cafer Hoca 10 saat yürüdü. Kendisi için değil, mühür için yürüdü. O mührü alanın yapacağı işler öyle bir kötü olabilir ki hepimiz elimize sopa, değnek, silah alarak dövüşmeye gidebiliriz Ya da yeniden bir kurtuluş savaşı yapmak zorunda kalabiliriz. Onun için bu seçim önemli" dedi. 
SANKİ İCRANIN BAŞI
Uyar şöyle devam etti: "Allah korusun 13 yıldır o mührü elinde bulunduran ekibin tekrar eline geçerse hapı yuttuk. Demokratik bir yarışta fırsat eşitliği olur. Her parti eşit imkanlarla halka ulaşmaya çalışır. Maalesef öyle olmuyor. Cumhurbaşkanı ortaya çıkmış devletin bütün imkanlarını, bütün çalışanlarını zorlayarak mitinglere götürüyor. Cumhurbaşkanı devletin tüm imkanlarını kullanarak bir partiye, adı ak ama zihniyeti simsiyah zift gibi olan bir partiye, hizmet ediyor. Önümüzdeki şu on günde elimizden ne geliyorsa, herkesi ikna edin. 
MİLLİ SEFERBERLİK
O sandıktan MHP iktidarının çıkması için gayret bekliyoruz. Bu gayreti bir milli seferberlik şeklinde yapalım. Alanya'da açık ara birinci parti olalım. Antalya'da ve ülke genelinde birinci olalım. Eşit, adil, hakkaniyete dayalı yönetim nasıl olurmuş bu zift gibi zihniyete öğretelim Rüşvet yolsuzluk, kayırma, iltimas hat safhaya ulaşmış, her anlamda çürümüş, yeniden iktidar istiyorlar. Geçen gün Antalya'ya gelmiş sanki icranın başı gibi açılışlar yapıyor. İcranın başı başbaşbakandır, cumhurbaşkanı değil. Yol açılacaksa başbakan açar. Açılış yaptılar ama Kuşyuvası'nın kullanılması için en az bir sene daha çalışılması lazım. Bunların işi yalan. Bu yalanları sandığa gömelim. Sandıktan MHP iktidarını dosdoğru çıkaralım"