Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınlanan kutlama mesajı şöyle;

Mübarek Ramazan ayının manevi hazzını, mehabetini ve kutsiyetini ibadetlerle idrak ederek bayrama ulaşmanın gönül huzurunu milletçe yaşıyoruz.

Bir ay boyunca Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetinden feyizlenmek için tuttuğumuz oruçlardan sonra, bayram gününe kavuşmak mutluluk vericidir.

Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, kucaklaşmayı ve hatırlamayı önceliğine alan müstesna ve mümtaz bir zamana işaret eder. Küçüklere sevgi ve şefkatle yaklaşıldığı, büyüklerin hürmetle anıldığı ve ziyaret edildiği bayram günlerinin millet hayatında eşsiz bir yeri bulunmaktadır. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, ikramın ve paylaşmanın aziz milletimizin her hanesinde daha da belirginlik kazanması elbette bu bayram günlerinde gerçekleşmektedir. Bayram münasebetiyle dargınlıkların bitmesi, küslerin barışması, dostlukların pekişmesi ve hasretlerin tükenmesi hem zorunlu, hem de doğal bir neticedir.

Vatanımızın her yöresinde; gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diller eşliğinde kutlanacak bayram günlerinin, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerin ardından ‘Millet Aklı’nın galip geldiği ‘Cumhur İttifakı'nın zaferi ile bir bayram daha yaşayacağımızı temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatandaşlarımın ve Türk-İslam coğrafyasının Mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, ihtiyaç duydukları huzur, başarı, hoşgörü ve gelişmişlik seviyesine ulaşmalarını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.