Bugünkü Alanya Belediyesi Aylık Olağan Meclis Toplantısı'nda da görüşülen konuyla ilgili Sipahioğlu, sosyal medyada paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kasım ayı Alanya Belediyesi Meclis toplantısı sona erdi. Alınan kararların hayırlı olmasını dilerim Bilindiği üzere, Şimdiye kadarAlanya belediyesi tarafından alınan reklam ilan vergileri, 2017 yılının 2. kısmında büyükşehire ödenmesi gerekiyor şeklindeki tebliğ zarfları birçok esnafımıza ulaştı.Büyükşehir reklam ilan birimi bundan 2 hafta önce Alanya'da bir komisyon kurarak, Kestel'deki hizmet birimine vatandaşları ayağına çağırarakuzlaşı talebinde bulunmak için bir toplantı yaptı. Aynı konu bugün meclis toplantısında da dile geldi. Sonuç halen nereye ödeneceği belli bile değil.Sorulması gereken sorulardan birisi, niçin Alanya Belediyesi, Büyükşehir
Yasası'nda konu açık olmasına rağmen bu vergiyi topladı? İkinci soru niçin büyükşehir belediyesi 4 yıl sonra bunları ben toplayacağım diyor? Aklı daha önce neredeydi? Bu soruların hiçbirine bir cevap yok.
Biz demiştik demeyi sevmiyorum ama bu yasa bu coğrafyaya uygun değil.Koordinasyonsuzluk devam ediyor. Üstüne bir de vizyonsuzluk eklenince vay memleketin haline demekten kendimi alamıyorum."