p>Ak Partinin Antalya'nın merkezdeki 3 adaydan birisi olan vekil adayı Hüseyin Samani, işi şova döktü. Samani bu kez boya yaptı. Bilindiği üzere listelerin açıklamasının ardından Ak Partinin 2. 3. ve 4. sırasındaki adaylar il teşkilatının yani merkezin adayı. Merkezin 4. sırasındaki adayı olan Hüseyin Samani renkli kişiliği yaptığı davranışlarla halkın sempatisini yani halkın içinde olduğunu göstermeye çalışıyor. 
GÖNDERİLEN BASIN BÜLTENİ AYNEN ŞU ŞEKİLDE
Ak Parti Antalya İl teşkilatından Hüseyin Samani ile ilgili gönderilen basın bülteni aynen şu şekilde. Daha önce de kaynak yapan, ot biçen, demir döven Samani, bu kez de boya yaparak vatandaşın takdirini topladı. Samani, halkın içinden geldiğini hatırlatarak, halktan kopuk bir milletvekili olmadığını da her fırsatta gösteriyor.
FIRÇA İZLERİ KALIRSA BOYA GÜZEL OLMAZ
Dükkanları tek tek gezen Samani girdiği bir iş yerinde eline aldığı fırçayla elektrik saatlerinin demir kapısını boyadı. Daha önce de çok boya yaptığını aktaran Samani “Boya yaparken fırça izleri kalmayacak şekilde üzerinden geçmek gerek. Fırça izleri kalırsa boya güzel olmaz" diyerek bu işteki ustalığını da ortaya koydu.