HABER – Muammer SOYLU

Alanya’nın çalışkan ve genç Yaylalı Mahalle Muhtarı Sait Şahin, yaptığı paylaşımla birilerine gönderme yaptı. Mahallesinde yaptığı hizmetlerle göz dolduran muhtar, ‘’Unutulanlar unutanları asla affetmez bunu sakın unutmayın’’ şeklindeki paylaşımıyla oldukça dikkat çekti.

İşte Yaylalı mahalle muhtarı Sait Şahin’in o paylaşımı:

“Seçim zamanı mahallemize gelip mahallemizin eksiklerini yapmak için söz veripte yapmayan sayın vekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz sizlere sesleniyorum. 3 yıl geçti nerde kaldı sözleriniz ama şunu unutmayın ben ve halkım zamanı gelince gerekeni yapacaktır. Unutulanlar unutanları asla affetmez bunu sakın unutmayın”

“NE YAPARSAN YAP YARANAMAZSIN”

Muhtar Şahin geçmiş günlerde yaptığı paylaşımda “Kimseye yaranamazsın” diyerek sitem dolu sözler sarf etmişti. Şahin, “Seçildiğim günden buyana yayla, sahil, elektrik, su, yol, okul, camii, asfalt, düğün salonu, içme suyu, sulama suyu gibi her şeyle mücadele ettim. En yakınındaki kişi yada kişiler seni eleştirip çalışma yaparken gelip kolay gelsin demezler. Bir istedikleri olmadı mı seni yerden yere vururlar bu hep böyledir üstadım. Ne yaparsan yap yaranamazsın” şeklinde konuşmuştu.