Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanlığı görevini 2013 Temmuz ayından 2022 Kasım ayına dek sürdüren, yaptığı çalışmalar ve hizmetlerle ALTSO’nun tarihine damga vuran işadamı Mehmet Şahin, halka verdiği ‘’ALTSO’da iki dönem başkanlık yapacağım’’ sözünü tutarak yeniden aday olmamış ve görevi yeni başkan Eray Erdem’e devretmişti.

SİYASİ LİDERLERDEN ŞAHİN’E ÖZEL İLGİ

2024 yerel seçimlerinde Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, hafta sonu Demokrat Parti ile Zafer Partisi Alanya ilçe başkanlık binaları açılışına katıldı. İlçe bina açılışları için Alanya’ya gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile sohbet eden Şahin’in, her iki siyasi partinin genel başkanları tarafından yakın ilgiyle karşılanması dikkatlerden kaçmadı.

“DAVET EDİLEN YERE GİDERİM”

Öte yandan hafta sonu yoğun davet alan ve gittiği açılış, düğün ve nişan törenlerinde halktan yoğun ilgi gören Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Peygamberimiz ‘Biriniz bir düğün yemeğine davet edilirse, böyle bir davete icabet etsin’ demiş, bende davet edilen yere gidiyorum. Davet edildiğim her yere de imkanım olduğu sürece gitmeyi sürdüreceğim” dedi.