Şahin, yarın da Mahmutlar’da ikinci irtibat ofisi açacak. Açılış sonrası bir açıklama yapan Mehmet Şahin, “Görev süremizdeki son meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Yaklaşık 10 yıllık görev süremizin ardından her zaman işbirliği içinde, uyumla çalıştığımız Sayın Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek son toplantımıza katılarak beni ve arkadaşlarımı yalnız bırakmadılar” dedi.

Alanya Belediye Başkan Adayı olduğunu geçtiğimiz aylarda kamuoyuna ilan eden Şahin, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

Toplantımızda ayrıca yine uyum içinde çalışarak hizmetin en güzeline layık Alanya’mıza hizmet ettiğimiz Sayın Kaymakamımız Dr Fatih Ürkmezer, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, STK başkan ve yöneticileri ile basın mensupları ile de hem vedalaştık, hem helalleştik.

BİR PROJE DAHA

Toplantımızın ardından söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Sn Valimiz ve Sn. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile beraber Konaklı Mahallemize kazandırdığımız ALTSO Konaklı Hizmet Ofisimizi dualarla açtık. Ofisimiz Konaklı, Payallar, Türkler, Avsallar, İncekum, Okurcalar gibi diğer tüm batı mahallelerimize de hizmet verecek. Yarın da Mahmutlar Mahallesi’ne kazandırdığımız hizmet ofisimizin açılışını yaparak iki bölgeye de kazandırdığımız noterlerin ardından görev süremiz tamamlanırken bir sözümüzü daha tutmanın gönül rahatlığını yaşıyor olacağız.

TEŞEKKÜRLER ALANYA

İş insanlarımızın zaman kaybının önüne geçmek, Odamız hizmetlerinden daha hızlı biçimde yararlanmalarına olanak sağlamak amacıyla Alanya’mızın doğusu ve batısına kazandırdığımız hizmet ofislerimiz Alanya’mıza hayırlı ve uğurlu olsun. Sayın Valimiz ile gün sonunda bir harabeden Medreseye dönüştürdüğümüz Yabancı Diller Yüksek Okulu ve Diş Hekimliği Fakültesi’ni ziyaret ettik. Burada Rektör hocamız Prof Dr. Ekrem Kalan ile beraber valimize brifing verdik. Verdiğimiz hizmetler, tüm çabalarımız ve emeklerimiz beni bu onurlu görevi layık gören Alanya’mızın kadirşinas halkına helali hoş olsun. Teşekkürler Alanya.”