Haber - Burak ÖZTUNÇ

Alanya Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı bugün sabah kahvaltısında önemli misafirlerini ağırladı. Akıllı’ya kahvaltıda; CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Erkan Demirci, Serkan Salvur ve Nazmi Zavlak ile İYİ Parti Meclis Üyeleri Alper Kan ve Fikret Arık eşlik ettiler.

Sohbet havasında geçen kahvaltılı toplantıda Kerim Akıllı otobüsçü esnafının sorun ve önerilerinden bahsetti. İlçe Başkanları Karadağ ve Apaydın, otobüsçülerin sorunlarını dinleyerek çözüm yolları için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile görüşeceklerini belirttiler. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’ye geçmesinin ardından uyumlu bir çalışma ortamı yakalayan Akıllı, davetlerine katılıkları için Millet İttifakı mensuplarına teşekkür etti.

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak’ta ziyareti değerlendirerek, “Alanya Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı'nın kahvaltı davetine Millet İttifakı olarak katıldık. Otobüsçü esnafı ile alakalı sorun ve önerileri dinledik. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.” dedi.