Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) açtığı sınavlarda aldıkları başarı ile birçok özel okulu geride bırakmasıyla dikkat çeken Alanya Barbaros Azakoğlu Ortaokulu müdürü Fadime Balık, tayin edildiği Kargıcak Ortaokulu müdürlüğünden istifa etti. Başarılı müdür Fadime Balık, yapılan haksızlığa karşı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında ‘’Üzülerek ayrıldığım güzel ailem hoşçakalın’’ dedi.

DÜĞMEYE TOKLU MU BASTI?

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın başkanı Mehmet Şahin’e yakınlığıyla bilinen başarılı müdür Fadime Balık’ın siyaset kurbanı olduğu iddia edilirken, Balık'ın Barbaros Azakoğlu Ortaokulu’ndan Kargıcak Ortaokulu'na tayininin arkasında Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun parmağı olduğu iddia edildi.

"SARI SAÇLI, MAVİ GÖZLÜM"

Alanya’da birçok aile, başarılarıyla ünlü Barbaros Azakoğlu Ortaokulu'na çocuklarını kayıt ettirebilmek yarış halindeyken, okulun başarılı müdürünün ise tam bir Atatürk’çü olduğuda ortaya çıktı. Müdür Fadime Balık’ın, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e duyulan özlemi ifade eden, ‘’Sarı saçlı mavi gözlüm, bir daha gel Samsun’dan, bir daha gel Samsun’dan’’ şeklindeki sosyal medya paylaşımı dikkatlerden kaçmadı.