GAZİPAŞA MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, basın mensupları ile buluştuğu kahvaltıda önce CHP Meclis Üyesi Onur Demir’i sonrada Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı eleştirdi. MHP İlçe Başkanı Terzi, belediyenin ilçedeki çalışmalarını da eleştirdi. Pazar günü sabahı düzenlenen kahvaltıya MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Emre Görgülü ve ilçede yerel gazeteciler katıldı. Kahvaltının ardından gazetecilere bazı açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, ardından İyi Parti'yi sonrada Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı eleştirdi.

CHP Belediye Meclis Üyesi Av. Onur Demir'in, MHP MYK Üyesi Mustafa Aksoy hakkında geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu açıklamaya tepki gösteren MHP İlçe Başkan Terzi, “Sayın Onur Demir’in görevi farklı, Aksoy'un görevi farklı. Bu nedenle bu konuda açıklama yapmak bizim görevimiz. Şimdi Av. Onur Demir'e sormak isterim. Çözüm sürecine destek veren siz, Suriye operasyonuna karşı çıkan siz, Karabağ Savaşı’nda Ermenistan'a destek veren siz. Şimdi çıkmış Habur, Oslo çözüm sürecine en sert muhalefet yapan partiyi eleştirmeye kalkıyorsunuz. Önce aynada kendine bir bakacaksın eleştiri yapmadan önce. CHP’li bazı yöneticiler öldürülen PKK leşlerinin cenazesini katılıp salını taşırken neden sesiniz çıkmıyordu. CHP'li bazı yöneticiler PKK’ya yakın Tv kanallarına çıkarken neden sesiniz çıkmıyor da şimdi MYK Üyesi Sayın Mustafa Aksoy'u eleştiriyorsunuz” diyerek Av. Onur Demir'e tepki gösterdi.

BELEDİYE BAŞKANI SINIFTA KALDI

Gazipaşa Belediye Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ı her gördüklerinde ‘Para yok, borç çok’ dediğini belirten MHP İlçe başkanı Numan Terzi, “Sayın Yılmaz yaklaşık 3 yıldır Belediyenin parke yol ve asfalt gibi rutin işleri dışında ilçeye hiç bir hizmet yapmadı. Ben görmedim eğer siz gördüyseniz bana söyleyin bende bileyim” dedi. Gazipaşa Belediyesi’nin 100 TL emlak borcu nedeniyle vatandaşların araçlarını bağladığını ve bu konuda çok sayıda vatandaşın mağdur edildiğini ifade eden Başkan Terzi, “Emlak vergisinden dolayı haciz işlemi yapmayı becerip insanlara doğru dürüst bir tebligat bile çıkarmadılar. Vatandaşa tebligatın kimisini MERNİS adresini bulup oraya bile yapmamışlar. Bunlar bu kadar aciz ve beceriksiz bir belediyemiz var. METEM Lisesi’nin arazisinden bile bir sürü para alındı. Şimdi bu paralar nereye gidiyor? Vatandanlar yıllardır hizmet alamadığından yakınıyor” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın en iyi yaptığı hizmetin CHP'li yöneticilerin yada meclis üyelerinin çocuklarını ve yakınları belediye işe almak olduğunu söyleyen Başkan Terzi, “Belediyeye 180 işçi alındı. Bunların çoğu CHP ve İyi Partili yöneticilerin çocukları ve yakınlarıdır. Bu ilçede belediye başkanı hizmet konusunda sınıfta kalmıştır” diyerek Başkan Yılmaz'ı eleştirdi.

İYİ PARTİNİN CHP'DEN FARKI YOK

Gazipaşa'da Millet İttifakı’nın ortağı İyi Parti’nin de CHP'den hiç bir farkının olmadığını belirten MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, “Araştırın ilçede İyi Partili bazı yöneticilerin ve meclis üyelerinin çocukları yada yakınları Gazipaşa Belediyesi’nde çalışıyor. Kiminin oğlu, kiminin gelini, kiminin damadı, kiminin de yakını belediyede çalışıyor. Bunların amacı hizmet değil yakınlarını belediye işe katmaktır. Zaten bunlardan hizmet beklenmez” dedi. Belediyenin İyi Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz'ın bir yakının Muzkent Mahallesi’nde evinin önüne 81 m2 beton döktüğü söyleyen Başkan Terzi, “O mahallede başka hiç beton ihtiyacı olan insan yok mu? Neden İyi Parti İlçe Başkanın yakınının evinin önüne beton dökülüyor. Böyle belediyecilik olmaz” diyerek bu duruma tepki gösterdi.