p>Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, seçim çalışmalarına Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde birçok müjde verdi. Gazipaşa'nın Kahyalar Mahallesi'nde partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen konvoyla karşılanan Elvan, konvoy eşliğinde ilçe halkını selamladı. Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı'nda partisinin seçim ofisinde 52 mahallenin muhtarlarıyla bir araya gelen ve taleplerini alan Elvan, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan halka seslendi. İlçe halkına çok sayıda müjde veren Elvan'ın konuşmaları sık sık sloganlarla kesildi. 
SİZİN İÇİNİZDEN BİRİYİM
Elvan şunları söyledi: "Ben de sizin içinizden çıkan biriyim, ben de Gazipaşalıyım. Sizden farkımız yok. Gazipaşa'ya hizmet etmek için geldim. Gazipaşa'nın hizmete ihtiyacı var.6-7 sene Sarıvelilere, Ermenek'e hizmet ettik. Orası doyma noktasına geldi. Buraların hizmete ihtiyacı var. Sizlere yol yapacağız, köprüler yapmaya geldik. Sizin Ermenek'le, Sarıvelilere, Pazarcı'ya Göktepe'ye bağlantınız yoktu. Bu sene hep birlikte sizleri buralara bağlayacağız Allah'ın izniyle.
ELEKTRİK SORUNU ÇÖZÜLECEK
Tapulu olan arazilerin elektrik sorununu çözeceğiz. Yunt yaylasında Çobanlar'da telefon internet çekmiyor dediler. Hemen talimatı veriyorum, Çobanlara, Beyobası'na Yunt yaylasına baz istasyonu kuracağız. Telefonunuz, internetiniz çekecek. İçeride muhtarlar araç muayene istasyonu yok dediler. Hemen talimat verdim yarın geliyorlar. Araç muayene istasyonu yapacaklar. Korkuteli'ndeki hemşerilerimiz de istedi. Hemen yapımına başladık. Artık araç muayenesi için Alanya'ya gitmek zorunda kalmayacaksınız.
MOBELA KONULACAK
Muhtarlarımız D400 Karayolu üzerinde mobese kamerası yok dediler. Karayolları ile görüştüm hemen yapımına başlayacaklar. Alanya'dan Anamur'a kadar bu yolda güvenlik kamerası yapacaklar. Biz tüneller açıyoruz. Denizin altından tünelleri geçiyoruz. Dünyanın en büyük köprülerini yapıyoruz. Bunlar bizim için sorun değil. Gazipaşa Havalimanı'na olan 900 metrelik bir bağlantımız var. Belediye başkanımız 18 uygulamasını tamamlıyor temmuz ayında. Biz karayolları ağına alıp bu yıl bu yolu bitireceğiz" dedi.
"BİZ NEYİN SÖZÜNÜ VERDİYSEK YAPTIK"
"Gazipaşa havalimanı için havalimanına inek çiftliği olur dediler. Vah halimize vah. Biz proje partisiyiz" diyen Elvan, şunları söyledi: "Biz neyin sözünü verdiysek yaptık. Bakın 80 senede 16 havalimanı yaptılar, biz 12 yılda 26 havalimanı yaptık. Gazipaşa Havalimanı için inek çiftliği olur diyenler bugün o havalimanını kullanıyor haberiniz olsun. Dün Antalya'da bir milletvekili adayı beton yapıyorlar demiş. Menderes başkanımız sen o yolları köprüleri kullanmayacak mısın diye sordu.  Bunlar böyle sevgili kardeşlerim ister. İster CHP'li olsun ister MHP'li olsun herkesten oy isteyeceğiz. Bu seçimde inşallah Gazipaşa'da rekor kıracağız. Sandıklarları patlatmaya hazır mıyız? Geceli gündüzlü çalışacağız inşallah." "Bakın burada Sarıveliler Belediye Başkanımız var. Ona sorun orda neler yaptık. Orada köyleri bile parke taşıyla döşedik" diyen Elvan, "Biz Toroslar'ımızı seviyoruz. Biz milletimizi, devletimizi ay yıldızlı bayrağımızı seviyoruz. Allah'ın izniyle yapamayacağımız iş yok yeter ki birliğimiz dirliğimiz bozulmasın. Ülkemizin gelişmesini büyümesini kıskananlar var. Özellikle dışarıdakiler Avrupa'dakiler Amerika'dakiler. Ama ne yaparlarsa yapsınlar engelleyemeyecekler. Bugüne kadar başaramadılar bundan sonra da başaramayacaklar. Muhtarlarımızla görüştüm. 52 mahallemizin taleplerini aldım. Bunda sonra yolla ilgili sorununuz olmayacak.
İKİ TÜNEL HİZMETE GİRDİ
Yaylalarda tapu sorunuyla ilgili çalışma yapıyoruz. Buna benzer bir sorun Sarıveliler'de de vardı bunu çözdük. Orda çözdük burada da çözceğiz inşallah.
Havalimanına çalışmaz dediler bakın yolcu sayısı bir yılda 1 milyon oldu. Burayı Akdeniz'in yıldızı yapacağız. Bunu göreceksiniz. Hiç merak etmeyin.
Gelelim Antalya Mersin yoluna. Geçenlerde 12.5 kilometrelik bir kısmını daha açtık. İki tünel açtık. Şuan Anamur Gazipaşa yolunda 4 tünel çalışması var. İnşallah bu yıl içinde 4 tüneli de açacağı. Kaledran'a kadar 14 kilometrelik bir yol var. Orada 7.4 kilometre uzunluğunda 2 tünel var. Onun çalışmasına bu yıl başlıyoruz. Gazipaşa Kaledran arasındaki yolun yapımına hemen başlayacağız. İnşallah 2016 yılında bitireceğiz bir kısmı 2017 yılına sarkabilir.
GAZİPAŞANIN MİLLETVEKİLİ BENİM
Mersin'de bir tünelin açılışına gittim. Konuşmamdan önce bana bir hemşerimiz bir mektup verdi. Mektuba şöyle bir göz attım. Dedim ki bu mektubu hemşerilerime de anlatmalıyım.199 99-2002 yılları arasında Ulaştırma Bakanı MHP'li bir arkadaşımız. Hemşerilerimiz o bakanını yanına gidiyor ve bu yolu yapın artık diyorlar. O Bakan diyor ki 'bırakın Türkiye'yi Avrupa'nın bütçesini getirseniz Antalya Mersin yolunu yapamayız' diyor. Ama biz yaptık. Bizim farkımız bu" dedi.
Hedeflerinin yola çıkıldığı anda çok kısa bir sürede Yunt yaylasına, Kazancıya, Ermenek'e oradan Konya'ya ulaşmayı sağlamak olduğunu ve bunu da sağlayacaklarını belirten Elvan, şunları söyledi: "Başbakanımız da Toroslar'ın bir yiğididir. Buraları çok sever. O yüzden beni buralara gönderdi. Gidip oraya hizmet edeceksin dedi. Hiç merak etmeyin Gazipaşa'nın milletvekili de bakanı da benim.
YAT LİMANI İNŞAATI HIZLANACAK
Birazda deniz tarafına bakalım. Toroslar'ı konuştuk. Yat limanımız var burada. Ulaştırma Orman ve Su İşleri Bakanımız mendirekle ilgili sorunu hemen çözecek ve yat limanı inşaatı hızlanacak. Bunun dışında balıkçı barınağı ihtiyacınız var. Onun da çalışması yapılıyor. Bu çalışma biter bitmez balıkçı barınağına da kavuşacaksınız. Bir konu hakkında çalışma yapıyoruz. Buraya bir deniz otobüsü koyabilir miyiz diye. Bunun sözünü vermiyorum çalışmamız biter bitmez sizi haberdar edeceğiz. Böyle de bir çalışmamız var bilmenizi isterim. Denizi daha çok kullanacağız ve para kazanacağız para. Toplu konut ihtiyacınız var mı? 250 TL taksitle ev sahibi olacaksınız. Talepleri belediye başkanımız alacak biz de TOKİ'ye yaptıracağız." Elvan, Cumhuriyet Meydanı'ndaki konuşmasının ardından Muzkent, Zeytinada, Güney ve Beyrebucak mahallelerinde toplantılara katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.