Sözlerine yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarına hoş geldiniz diyerek başlayan Apaydın, "24 Haziran Genel Seçimleri bildiğiniz gibi "Erken Baskın Seçim" oldu. Ancak bu durum bizleri korkutmadı. Bizler hep yarın seçim olacakmış gibi hareket ettik. Biz teşkilat olarak çalışmalarımıza, Demirtaş'tan Okurcalar'a kadar tüm hızıyla devam ediyoruz. Esnafımızla, vatandaşımızla samimi bir şekilde görüşüyoruz ve partimizin politikalarını anlatıyoruz. Bizleri gittiğimiz yerlerde yeni kurulan bir partiye gösterilmesi gereken ilgiden daha fazla ilgi gösteren bir halk karşılıyor. Vatandaşımız huzur ve güven ortamında yapılan siyasete aç. İYİ Parti olarak bizlerde vatandaşımızı huzur ve güven ortamı tesis etmeye geleceğiz. Vatandaşımıza alıştırılmış bu nefret söylemine son vermeye geliyoruz." diye konuştu.

Sözlerine devam eden İlçe Başkanı Yücel Apaydın "Seçim Ofislerimize vatandaşlarımızın ilgisi çok büyük. Bildiğiniz üzere Demirtaş, Mahmutlar, Oba, Konaklı, Avsallar'da açtığımız seçim ofislerimize Eşref Kahvecioğlu Caddesi üzerinde bulunan Merkez Seçim Ofisimizi de ekledik. Vatandaşlarımızın ilgisi çok büyük. Bizimle muhabbet etmeye gelen vatandaşlarımızın ilgisine minnettarız. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi geleceğe daha çok umutla bakmamızı sağlıyor." dedi.

HALK BİZİM ÖNÜMÜZDE

Bir gazetecinin halkın partiye olan tepkisi nasıl şeklindeki sorusuna Apaydın, "Halkımızın bizlere ve partimize olan ilgisi bizim beklentimizin çok üstünde. Halkımız, hem Meral Akşener hanımefendinin cumhurbaşkanı hem de İYİ Parti'nin mecliste çoğunluğu alması için elinden geleni yapıyor. Bizim çok daha önümüzde çalışıyorlar" şeklinde cevap verdi.

HEDEF ALTI MİLLETVEKİLİ

Gazetecilerin sorularını yanıtlamaya devam eden İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Antalya'da çıkarılması hedeflenen milletvekili sayısı sorulduğunda "Hedefimiz şu an için altı milletvekili çıkarmak. Şu an için diyorum çünkü halkın ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bizi saha çalışmasında gören vatandaşlarımız bizlere muhabbet ve ilgiyle yaklaşıyor. Bu durum daha fazla milletvekili sayısını getireceğinin göstergesi." şeklinde cevap verdi.

İSTİFA HABERLERİ ALGI OPERASYONU

Son dönemde sosyal medyada çıkan İYİ Parti'de istifa furyası var şeklindeki haberlerle ilgili soruya ise Yücel Apaydın, "16 yıldır ülkeyi algı operasyonlarıyla yönetenlerin, aynı taktiği ile karşı karşıyayız. İstifa diye bir şey söz konusu değil. Milletvekilliği adaylığı için, görevlerinden istifa eden ilçe ve il başkanlarımızı, yöneticilerimizi sanki partiden istifa etmiş gibi gösteriyorlar. Ama artık millet bunları yemiyor. İYİ Parti beraberlik içerisinde çalışan bir parti, dediğimiz gibi artık bu algı operasyonunu milletimiz kabul etmiyor" diyerek cevapladı.