p>Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, haftanın ilk günü mesaisine birimleri denetleyerek başladı.

\ \ \ \

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney mesaiye Kestel Hizmet Birimi’nde başladı. Burada ilk olarak Ulaşım Birimi’ne giden Güney, ulaşımla ilgili vatandaşların ve Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak’ın taleplerini dinledi. Çalışmaların gidişatı hakkında Birim sorumlusu Hüseyin Enver Görgülü’den bilgi aldı.

\ \ \ \

Daha sonra Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin ile bir araya gelen Güney, Alanya’da Sosyal Kart çalışmalarını yürüten Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü ekibiyle görüştü. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Güney, çalışmanın bu hafta sonuna kadar bitirilmesi talimatını verdi.

\ \ \ \

Son olarak Tosmur’daki şantiye binasına geçen Güney, kırsal alanda devan eden çalışmalar hakkında Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni’den detaylı bilgi aldı.

\ \ \ \

Alanya Koordinatörü Güney, yaptığı kısa değerlendirmede, “Birimlerimiz çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdürüyor. Şu an hizmetlerde bir sorun yok. Ekiplerimiz ellerinden gelen gayreti göstererek Alanya’ya en iyi şekilde hizmet ediyor” dedi. 

\ \