Ziyarete Saadet Partisi Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca ve yönetimi birlikte katıldı. Basın mensuplarının da katıldığı bu ziyarette Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanlığı yönetimiyle misafirlerini ağırladı. İkili görüşmelerde karşılıklı dilek ve temenniler dile getirildi.

Söz alan Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Av. Mevlüt Çakan söze basın mensuplarını vurgulayarak başladı ve şunları ifade etti:

“Kıymetli basın mensupları, Sn. Başkan ve heyeti öncelikle hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere kongre ile göreve geldik. Bu görevi bizim için önemli kılan Alanya’ya daha geniş kapsamlı hizmet edebilmemize vesile olmasıdır. Siyasi partilerin farklılıkları zenginliğin birer göstergesidir. Saadet Partisi Türk siyasal yaşamının en köklü partilerinden biridir hatta şunu da ilave etmek isterim ki; Saadet Partisi bir yaşanmışlığın bir geleneğin yansımasıdır. Saadet Partisi’ni diğer partilerden ayıran en önemli farkın böyle olduğunu düşünüyorum. Partiler demokrasilerin vazgeçilmezidir dedik ve her zaman bunu söylemeye devam edeceğiz. Demokrasilerin çoğunluğun değil çoğulculuğun sesi olmalı ve böylelikle gerçek manada muasır medeniyet seviyesine ulaşılabilir.

İktidar Partisinin tek derdi seçimleri kaybetmemektir. İktidar partisi artık milletin sesine kulak vermiyor, milletin istikbali yerine kendi siyasi istikballerine ve ikballerine önem veriyor. İktidar partisi artık milletin değerlerinden uzak kalmıştır. İki bayram Cumhur ittifakı nezaket göstermeden bayramlaşmayı dahi kabul etmeyecek kadar kendi içime kapanmıştır. Bu siyasetin tıkanmasını ve tıkanan siyasetle diyalog yollarını kapatarak Türkiye'yi zor bir sürece doğru evirmektir. İnanıyorum ki Alanya’da siyasetin dengelerini Gelecek Partisi kadrolarıyla daha güçlü kılıp farklı bir rüzgar estirmeye devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca ise; “Sn. Başkanımız genç başkan kendilerine başarılar diliyoruz. Bugün Türkiye'nin en temel problemi kutuplaştırmak bunu aşmamız lazım bunu aşınca başarılı oluruz. Adaleti ve güveni sağlamamız gerekiyor. Ak Parti sert ifadeleri ile ülkeye zarar veriyor. Mevlüt Başkanımızın söylediklerine katılıyoruz. İleride daha iyi bir Türkiye'ye ulaşırız.” dedi. Akabinde iki başkan birbirlerine başarı dileklerini ileti basına kapalı heyetlerarası özel görüşmeye geçti.