Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın açılış konuşması ile başlayan Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı sırasıyla gazeteci-yazar İhsan Aktaş, Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Ali Ercoşkun, gazeteci-yazar Tacettin Kutay ve Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun sunumları ile devam etti. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, eğitimlerin kendilerine güç kattığını, enerjilerini tazelediğini, motivasyonlarını yenilediğini söyledi.

Başkan Toklu; “Eğitimler bize sosyal alanda olduğu gibi siyasi hayatımızda önemli kazanımlar sağlıyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Ar-Ge Birim Başkanlığımıza, emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı’nı, büyüklerimizin, gönül coğrafyamızdaki dostlarımızla, eğitimle, bilimle ve halkımıza hizmetlerimizle yükselteceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı, evlatlarının geleceği için yüreği kıpır kıpır çarpan annelerin, babaların hayallerini hayata geçirerek yükselteceğiz” dedi.

Başkan Toklu, son 20 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük atışımlar yaptıklarını belirtti. Toklu, “Son 20 yılda Türkiye’ye yeni bir Türkiye kazandırdık. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gelecek yüzyıla da damga vuracak projelerle 2023’e doğru yürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. 21. Yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak” ifadelerine yer verdi.