p>AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti Antalya milletvekili adayı İbrahim Aydın ile birlikte, Alanya Güney ve Doğu Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ALDODER) üyeleriyle bir araya geldi. ALDODER yönetimi ve üyelerini ziyaret etmek için ilçeye geldiğini kaydeden Ensarioğlu, milletvekilli adayı İbrahim Aydın'a da destek istedi. Ensarioğlu, "Alanya güzel ve yaşanabilir bir kent. Burada yaşayanlar gerçekten şanslı. Alanya'nın daha da ileriye gitmesi gerekiyor. AK Parti milletvekili adayı ve dostum İbrahim Aydın Alanya'yı daha da ileriye götürecektir" dedi.

SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN, BÖLGE BÖLGE OY DAĞILIMI
İbrahim Aydın da Galip Ensarioğlu'nun kendilerini ziyaret etmelerinden mutluluk duyduğunu söyledi. Ülkenin geleceği için istikrarın şart olduğunu dile getiren Aydın, "Siyasi istikrar olursa ekonomik istikrar da olur. Gerçekten ülkemizin istikrara ihtiyacı var. Buradaki Doğu ve Güneydoğu Anadolulu iş adamı arkadaşlarımızın özlemi de istikrarın sürmesi" diye konuştu.

7 HAZİRAN 2015 SEÇİMLERİ ÖNCESİ TÜM GELİŞMELER
Milletveki Ensarioğlu'nun ilçeye yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ALDODER Başkanı Seyithan Aladağ  da "Milletvekilimiz yaptıkları çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı yakinen tanıyoruz. Bugün ilçeye gerçekleştirdiği ziyaret ile bizleri sevindirdi" dedi. Aladağ, Alanya'ya yapılacak her yatırıma ALDODER olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini sözlerine ekledi.