HABER – Hasan KAYA

Kongre saygı duruşu ile başladı. 400’e yakın delegenin yaklaşık 375'e yakınının katıldığı kongrede herkese maske yağarken sosyal mesafe kuralına çok dikkat edildi.

Eski AKP Parti İlçe başkanlarının katıldığı kongrede eski başkanlara İlçe Başkanı Ali Doğan tarafından plaket verilip çiçek takdim edildi. Kongrede Yeniden Ak Parti ilçe başkanı seçilen ve Gazete Alanya'ya konuşan Ak Parti İlçe başkanı Ali Doğan şunları söyledi:

“Kongremize Sayın Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu Video Konferans yoluyla katılırken İl başkanımız Av. İbrahim Ethem Taş, Milletvekillerimiz Mustafa Köse, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu Tuğba Vural Çokal MHP Gazipaşa İlçe başkanı Numan Terzi ve yönetimi, İYİ Parti yönetimi, Vatan Partisi ilçe başkanı Mehmet Gülcan ve yönetimi, Kadın Kolları İl başkanımız sayın Ayşe Keyik Yılmaz, Gençlik Kolları İl Başkanımız Ali Bayram Doğan'ın teşrifleri ile gerçekleştirilmiştir.

Mahalle başkanlarımız ve delegelerimiz yoğun ilgi ve katılım göstermişlerdir. Muhtarlarımız ve oda başkanlarımız bizi yalnız bırakmamışlardır. Kongremizde sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına azami derecede dikkat edilmiştir.

Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan dava arkadaşlarımıza ve Gönültaşlarımıza şükranlarımı sunarım”