MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Antalya’da miting gerçekleştirdi. Bahçeli’nin mitingine Alanya’dan, Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Adayı ve mevcut Başkanı Adem Murat Yücel, eşi Yıldız Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve çok sayıda partili de katıldı.

MHP Lideri Bahçeli’yi Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel karşıladı.

BAHÇELİ YÜCEL’LE BİR ARAYA GELDİ

Çok sayıda vatandaşın da katılımı ile gerçekleşen etkinliğe Alanya‘dan vatandaşlar da akın etti. Programda Alanya adeta gövde gösterisi yaptı. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel ve ekibiyle katıldığı miting’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşüp sohbet ettiler. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Salon Toplantısı’na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e jest yaparak kürsüye çıktığı sırada ellerini havaya kaldırdı.

Bahçeli konuşmasında ise şunları söyledi:

 'TÜREL'İN KAZANMASI ANTALYA'NIN KAZANMASIDIR'

"Türk milleti 31 Mart'ta sandık başına gidecek ve iradesini gösterecektir. Türk milletinin tercih ve beklentisi ile oluşan Cumhur ittifakı Antalya'da başarıya ulaşacak ve istikrarın kalıcı hale gelmesine hizmet edecektir. Sefer bizden zafer Allah'tandır. Gayret bizden takdir sizlerdendir. Bu kapsamda Cumhur ittifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Menderes Türel’dir. Tecrübesiyle, tevazusuyla, azmiyle, çalışkanlığıyla, milli ve ilkeli çizgisiyle Sayın Menderes Türel Antalya için bir şanstır. Üstelik emin ve ehil bir şahsiyettir. Türel'in kazanması Antalya'nın kazanmasıdır. Ayrıca Cumhur İttifakı kapsamında partimizin Alanya Belediye Başkan Adayı Sayın Adem Murat Yücel’dir. Antalya'nın 4 ilçesinde partimizin adayları bizim için ne kadar değerli ise Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) diğer ilçelerdeki adayları da o kadar değerlidir. Antalyalı kardeşlerimizin verecekleri her oy Cumhur İttifakı’na ve ülkemizin geleceğine güçlü bir destektir. Cumhur İttifakı Antalya'nın umudu, tertemiz ufkudur. Niyetimiz temiz, hedeflerimiz berrak ve büyüktür. 31 Mart'ta sandığa gidecek misiniz? Cumhur İttifakı’na destek olacak mısınız? İstikrarın devamı için büyükşehir belediye başkan adayımıza ve tüm ilçe belediye başkan adaylarımızı oy verecek misiniz? İstikrar sürsün diyecek misiniz? Antalya büyükşehir ve ilçe belediyeleri ehliyet teslim edecek misiniz? Ben burada görüyorum ki Antalya kararını vermiş. Bizim Menderes Türel’e desteğimiz tamdır. MHP bütün imkanlarıyla alandadır. Çalışmalarını sürdürmektedir. '31 MART SEÇİMLERİ AYRI BİR ÖNEMİ VAR' 11 gün sonra mühim bir tercihte bulunacaksınız. Geleceğinizi tayin edeceksiniz. Sizin önünüze koyulan sandıkların hepsinin ayrı bir önemi ve değeri vardır. Ancak 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri diğerlerine göre birkaç bakımdan farklılık arz etmektedir. Bunlardan ilki 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında ilk yerel seçimlerin yapılıyor olması. 16 Nisan halk oylamasından bugüne kadar siyasi ve sistemsel kazanımların devam etmesi açısından bu seçimler hayati derecede önemlidir. Yeni hükümet sistemine uygun mahalli idareler yönetiminin teşkil ve tezahürü her açıdan tarihi değerdedir. İkincisi ise Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü öncesinde yapılan son yerel seçimler olmasıdır. 2023 yılına nasıl bir siyasi atmosferde gireceğimizi bu seçim tayin edecektir. Türkiye'nin oyalanmaya hali yoktur. Kısır tartışmalara harcayacak vakti de kalmamıştır. 31 Mart'ta Cumhur İttifakı’nın zayıflayıp tökezlemesini dört gözle bekliyorlar. Çünkü bu olursa onlara gün doğacaktır. Cumhur İttifakı Türkiye’nin düşmeyecek kalesidir.

 'NE YAPIYORSAK ANTALYA İÇİN'

Biz cumhur diyoruz, cumhurla ittifak yapıyoruz. Her şeyi aleni ve şeffaf bir şekilde milletimizle paylaşıyoruz. Çalının arkasından dolanmıyoruz, örtülü ilişkiler ve pazarlıklar içine girmiyoruz. Çünkü biz ittifakımızı samimiyetle yoğurduk. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyerek hareket ettik. Ne yapıyorsak, söylüyorsak, istiyorsak devletin ve milletin bekası içindir. Ne düşünüyorsak, neyi amaçlıyorsak dünyaya açılan penceremiz olan Antalya'nın ve Antalyalının geleceğine hizmettir. Çünkü bizim aklımızda hep Türk milleti vardır. Aziz milletimizin sağduyusuna güveniyoruz. Her adımımızı güçlü Türkiye'nin inşaatı için atıyoruz.”