ÖZEL Haber - Muammer SOYLU

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından bugün sabah saatlerinde flaş bir karar verildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Hizmet Birimi Müdürü Hasan Zihni Çelik görevden alındı. Böcek’in kararı ile bu sabah saatlerinde Hasan Zihni Çelik’in görevden alındı kendisine beyan edildi.

ÇELİK SOYİSMİ YABANCI DEĞİL

CHP’nin kalesi olarak bilinen Gazipaşa bilindiği üzere geçmiş dönemde Doktor Adil Çelik ile iktidar partisi olan AK Parti’nin yönetimine girmişti. Gazipaşa’dan aldığı oyla adeta devrim yapan Doktor Adil Çelik,  CHP’nin kalesini bir anda AK Partili yapmıştı. Doktor Adil Çelik, geçmiş dönemde 5 yıl süreyle AK Parti’den belediye başkanlığı yapmış hizmet birimine ise akrabası olan Hasan Zihni Çelik’i getirmek için dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile irtibata geçmiş ve Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Hizmet Birimi Müdürü olarak göreve getirilmişti.

UĞUZ YENİ MÜDÜR OLDU

Hasan Zihni Çelik’in görevden alınmasının ardından ise Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri’nde çalışan Yaşar Kemal Uğuz göreve getirildi.  Yaşar Kemal Uğuz’un önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor.