Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Alanya’nın başarılı siyasetçilerinden Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Erkan Demirci dün buruk bir gün yaşadı. 4 yıldır Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imar komisyonunda görev alan Demirci, dün komisyondaki üyelerle birlikte son toplantısını gerçekleştirdi.

Sosyal medya üzerinden üzüntüsünü paylaşan Demirci, “Bugün 4 yıldır üyesi bulunduğum Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu olarak son toplantımızı yaptık.

4 yıl boyunca komisyon üyelerimiz ve belediye çalışanı meslektaşlarımla birlikte zaman zaman tartıştık, zaman zaman kızdık, zaman zaman güldük, zaman zaman yanlış yaptık ama çoğunlukla doğru yaptık. Her şeye rağmen birbirimize ve kentimize olan saygı ve sevgimizi hiç kaybetmedik. Önceki dönemleri bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum ama sürekli birbirleriyle didişen siyasetçilere örnek teşkil edebilecek iyi niyetli ve dostane bir çalışma dönemi geçirdik. Büyükşehir Belediyesinde çalışan tüm meslektaşlarıma ve komisyon üyesi arkadaşlarıma, abilerime teşekkür ediyorum. Allah herkese gönlüne göre versin.” dedi.

31 Mart seçimlerinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin İmar Komisyonu baştan seçilecek ve yeni komisyon göreve başlayacak.