p>Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Adayı Rafet Zeybek, 7 Haziranda yapılacak genel seçimler için çalışmalarını dün Alanya’ya gelerek devam etti.  Zeybek’e, CHP Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Ömer Şahin ve Emine Keyaoğlu eşlik etti. Zeybek çalışmalarını, Sapadere, Tırılar, Fakırcalar, Çamlıca, Seki ziyaret ederken Tosmur ve ve Demirtaş’da da esnaf ziyaretlerine devam etti. 
‘TÜRKİYE’DE GELİR DAĞILIMI ADALETİSİZDİR’
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Adayı Rafet Zeybek, Türkiye’de gelir dağılımının adaletsiz olduğunu kaydetti. AKP’ hükümeti döneminde zenginin daha zengin olduğunu fakirin ise daha da fakirleştiğini vurgulayan Zeybek,”Türkiye’de gelir dağılımı adaletsizdir. Zengin her geçen gün Türkiye’de zenginleşmiştir. Fakir ise daha fakir olmuştur. 2002 yılında Türkiye’de nüfusun %1’i Türkiye servetinin  %39’una sahipken, 2014 yılı itibariye %1 nüfus Türkiye servetinin %54’üne sahiptir” dedi.
HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK
AKP iktidarının 7 Haziran genel seçimlerini kaybedeceğini vurgulayan Zeybek,” AKP iktidarında çok ciddi bir düşüş var. İktidarı kaybedeceklerini bildikleri için son zamanlarda bunun paniği içine girdiler. Artık her yerde herkese saldırıyorlar, nasıl iktidarımızı koruruz diye. Biz AKP’nin sataşmasıyla ilgilenmiyoruz. Sadece projelerimizi halka anlatıp CHP olarak iktidar olmak istiyoruz. Kimse ile kavga, gürültü yapmak istemiyoruz” diye konuştu. Zeybek, CHP’ye artık Türkiye genelinde büyük bir yönelme olduğu gibi Alanya’da da CHP’ye büyük bir destek olduğunun altını çizdi. 
HALKI GERÇEK REFAHA KAVUŞTURACAĞIZ
Türkiye’de yaşayan vatandaşların giderek geçim sıkıntısı yaşadıklarını belirten Zeybek, CHP iktidarında ilk hedeflerinin, CHP’nin vaatlerini gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Zeybek,”Bizim ilk hedefimiz CHP İktidarında vaat edilen projeleri gerçekleştirmektir. Çiftçinin üretim yapabilmesi için devlet teşvikine ciddi bir şekilde ihtiyaç vardır. Bu yüzden çiftçi tarım alanlarını ekebilmesi için mazotu çiftçiye 1.5 TL’den vereceğiz. Alanya’da çalışmalarım sırasında Turizm’de artık yeni bir bakış açışına ve çözüme ihtiyaç vardır. Turizmde birçok kişi asgari ücretle çalışıyor. Biz asgari ücretle çalışanların maaşını 1.500 TL yapacağız. Ayrıca taşeron olarak çalışan işçileri kadro vereceğiz” dedi. Emeklilere de değinen Zeybek, emeklilere verilen sözü tutacaklarını, Ramazan ve Kurban Bayramında emekli vatandaşlara birer maaş ikramiye vereceklerini söyledi.