Haber - Burak ÖZTUNÇ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantı sonrası partiye yeni üye olan iki kişiye İlçe Başkanı Coşkun Karadağ tarafından rozet takıldı.

Rozet takma töreni sonrası bir basın açıklaması yapan Coşkun Karadağ, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Karadağ ilk olarak yeni açılan 2019-2020 eğitim öğretim sezonunun hayırlı olmasını istedi ve öğrenci, öğretmen ve velilere başarılar diledi.

CHP’nin Kuruluş yıldönümünün 96. Yıldönümü dolayısıyla yapılan etkinlikleri değerlendiren Karadağ, çok güzel bir etkinliğe imza attıklarını dile getirdi ve emeği geçen isimlere teşekkür etti. “Nice 96 yıllara” diyen Karadağ, partinin yeni yaşında başarılarla dolu bir yıl geçirmesini diledi.

Başkan Coşkun Karadağ ayrıca perşembe günü CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in Alanya’ya gelerek bir takım incelemelerde bulunacağını söyledi.

CHP’nin kongreye gidip gitmeyeceği ile ilgili çıkan söylentilere yanıt veren Karadağ, “CHP demokrasiyi kendi içersinde en iyi uygulayan partidir. Süre yaklaşmıştır ve genel merkezimizin bir seçim takvimi yayımlaması ile süreç başlayacaktır.”dedi. Kendisinin aday olup olmayacağı sorusuna ise, “Kongre süreci gelince bugüne kadar görev yaptığımız arkadaşlarla oturup bir karar vereceğiz ve onsan sonra aday olup olmadığım belli olacaktır.” ifadelerini kullandı.