Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak geçtiğimiz günlerde Alanya’yı ziyaret etmişti. Alanya’da pek çok esnaf, vatandaş ve kuruma ziyarette bulunan Budak bu ziyaretleri sırasında kitap okuyan minik bir kız görmüş ve kızla bir süre sohbet etmişti.

Minik kıza büyük ilgi gösteren Budak, okuduğu kitabı görerek CHP Alanya İlçe Teşkilatı yönetimine minik kıza bu kitabın setinin alınması görevini vermişti.

MİNİK KIZN MUTLULUĞU

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Yönetimi, Milletvekili Budak’ın verdiği görevi yerine getirerek bugün 10 yaşındaki Sevde Tepe’yi ziyaret ettiler. Barbaros Azakoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Tepe’ye okuduğu kitabın seti CHP’li yöneticiler tarafından hediye edildi. Bu güzel hediye karşısında oldukça sevinen minik kız, CHP’li yöneticilere ve Milletvekili Çetin Osman Budak’a teşekkür ederek, “Bu kitapları okuyarak Milletvekilimize anlatacağım.” dedi.

“ÖRNEK TEŞKİL ETSİN”

Bu anlamlı ziyaretle ilgili basın mensuplarına konuşan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ise, “Sayın Çetin Osman Budak Alanya ziyaretinde bir odamızı ziyareti esnasında kızımızın kitap okuduğunu gördü ve hangi kitabı okuduğunu sordu. Gerçekten Sayın Vekilimiz çok duygulandı ve bizlere de bir görev verdi. Bu kızımıza bu kitabın setinin verilmesini söyledi. Bizde bu seti Ankara’dan özel olarak getirttik ve kendisine takdim ettik. Ben babasına da Mustafa Kemal Atatürk’ün bir kitabını hediye ediyorum. Kızımızın babasına ve annesine çok teşekkür ediyorum, gerçekten ilerici, vatansever, laik ve demokrat bir çocuk yetiştirdikleri için. Bu davranış inşallah tüm Alanyamıza ve tüm ülkemize örnek teşkil eder. Kendilerine çok teşekkür ediyorum ve çocuğumuza ömür boyu başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde onu çok daha iyi yerlerde göreceğiz. Sayın Çetin Osman Budak’ın bu nazik davranışı nedeniyle kendisine de teşekkür ediyoruz.” dedi.